Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A vécéajtóhoz vágta a pultost a férfi egy miskolci sörözőben

| 2022. 03. 16. | 10:10:00
Garázdaság miatt emeltek vádat ellene.
A vécéajtóhoz vágta a pultost a férfi egy miskolci sörözőben
Hirdetés
Hirdetés

A Miskolci Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat az ellen 61 éves férfi ellen, aki egy miskolci sörözőben ittasan szitkozódott és zaklatta a vendégeket, majd amikor a pultosnő távozásra szólította fel, akkor a nőt a ruhájánál megragadta és a WC ajtóhoz vágta – írja az ugyeszseg.hu.

A vádirat szerint az eset január közepén, a délutáni órákban történt. A pultosnő közölte, hogy nem fogja kiszolgálni, és fel is szólította a távozásra. A férfi azonban ennek nem tett eleget, hanem elővette a zsebében lévő szennyes zsebkendőit, és kidobálta az asztalra. A pultosnő rászólt, hogy pakoljon el, mire két kézzel lesöpörte a zsebkendőket az ott lévő poharakkal együtt, amelyek közül volt, ami eltört.

Amikor a pultosnő az asztalt akarta fertőtleníteni, a vádlott hirtelen mozdulattal a mellényénél megfogta, és nagy erővel hozzávágta a WC ajtóhoz. Ezután újból ráfogott a sértett mellényére, és éppen megütni akarta, de a nő kibújt a ruhadarabból, és elmenekült.

A sörözőben tartózkodó egyik férfi vendég ekkor a vádlott vállára tette a kezét és számon kérte miért bántotta az alkalmazottat, mire a vádlott most őt lökte el nagy erővel, amitől egy asztalra esett, majd földre került. A férfi viszont felállt, és ekkorra már a sörözőben tartózkodó többi vendég együttes segítségével a vádlottat kiterelte az épület előterébe, illetőleg itt az időközben értesített rendőrök kiérkezéséig visszatartották.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés