Hirdetés

Hirdetés

Egymillió forint volt a Miskolcon ellopott táskában

borsodihir.hu

2022.09.14. 12:47

Egymillió forint volt a Miskolcon ellopott táskában
Illusztráció (Fotó: Pixabay)

Kalandos módon került vissza a tulajdonosához.

Hirdetés

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást abban az ügyben, amelyben egy férfi és egy nő ellopott egy egymillió forinttal teli táskát az egyik miskolci bevásárlóközpont elől – számolt be a police.hu. Egy 81 éves férfi jelentette be a rendőrségen a táska eltűnését, amelyben elmondta, már el is indult autójával, mire eszébe jutott a táskája, de miután visszament a helyszínre, már nem találta azt.

Közölte azt is, hogy a táskában közel egymillió forint volt, de benne voltak az iratai, a telefonja és a pénztárcája is.

A Készenléti Rendőrség munkatársai átnézték az üzlet biztonsági felvételeit, ahol látták, hogy egy férfi és egy nő észreveszi a hátrahagyott fekete táskát, amit magukhoz vettek, és elindulnak a Vologda városrész felé. A megadott személyleírás alapján a Miskolci Rendőrkapitányság járőrei is megkezdték a feltételezett elkövetők felkutatását.

A miskolci rendőrök ellenőrzés alá vonták a férfit és a nőt, akik először nem akarták érteni a rendőrök kérdéseit, később azonban a ruházatuk átvizsgálása után előkerült 690 ezer forint.

A fekete táskát később egy környéki kukában találták meg az egyenruhások. A tárcában – a rejtett zsebben – volt közel 80 ezer forint és az iratok, valamint a kulcsok, de a pénztárcát nem találták.

Az intézkedésekkel majd azonos időben egy férfi telefonált, hogy a Mátyás király úton talált pénztárcát átadná a rendőrségnek. A helyszínre érkező rendőrök átvizsgálták a tárcát, amiben 230 ezer forinton kívül még bankkártyák és egyéb személyes tárgyak, iratok voltak.

A fekete táska így végül visszakerült jogos tulajdonosához.
Miskolclopásfekete táska

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés