Hirdetés
Hirdetés

Bódvalenkei gyilkosság: beszélt a főnyomozó

| 2022. 12. 28. | 13:35:00
Az eljárás szerint a gyanúsított elégette az emberölésekor viselt ruházatát.
Bódvalenkei gyilkosság: beszélt a főnyomozó
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy 26 éves bódvalenkei férfit gyanúsít a rendőrség azzal, hogy december 16-án agyonszúrt egy helybeli nőt annak lakásán. A feltételezett tettes december 23-i elfogásáról írtunk már, most Miskolczi István, a megyei rendőr-főkapitányság megbízott bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese tartott sajtótájékoztatót az ügyben.

Az ezredes december 28-án azt mondta, a gyanúsított az éjszakai, hajnali órákban kereste fel áldozatát, akitől pénzt akart kölcsönkérni. A nő ismerte a férfit, aki éjnek évadján bekopogtatott hozzá, és azért engedte be, mert az segítségkérést emlegetett. Amikor az áldozat közölte, hogy nincs pénze, a férfi pedig hagyja el az ingatlant, vita kezdődött. Ennek hevében kapott fel a terhelt egy kést, amellyel többször megszúrta a nőt. Utóbbi a helyszínen hunyt el, de nem azonnal. Az elkövető ezek után átkutatta a lakást, de nem vitt magával semmit. Hazatérve elégette a bűncselekmény elkövetésekor viselt ruházatát.

A rendőrök elfogását követően kihallgatták, őrizetbe vették a férfit, aki azóta letartóztatásban van. A nyomozás jelenleg is zajlik.

Hirdetés
Hirdetés