Hirdetés
Hirdetés

Hamarosan már csak okosórák lesznek a karunkon?

| 2022. 03. 21. | 09:04:00
XXX
Hamarosan már csak okosórák lesznek a karunkon?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ma már talán nem kérdés, hogy egy okosóra mennyire hasznos kiegészítő. Mégis sokan mai napig sem használják ki a bennük rejlő lehetőségeket. Pedig ezekből aztán van bőven!

Ha jobban belegondolunk, talán már ma is többen döntenek az okos kütyük, mintsem a sima karórák mellett. Bár tudjuk, hogy ez utóbbinak (főleg a prémium kategóriában) komoly presztízs értéke van. Azonban ma már annyira fejlettek ezek a “kütyük”, hogy kár lenne nem számolni a bennük rejlő potenciállal! Mutatjuk is, hogy mire gondolunk!

Óra, naptár, pénztárca, telefon egyben?

Sokan épp azért váltanak sima karóráról okosórára, mert nem szeretnének annyi mindent magukkal vinni. Gondolok itt például a pénztárcára, de akár a bankkártyára is. Például annyira egyszerűvé tudja tenni az NFC segítségével az érintésmentes fizetést! Sokan ezt imádják benne a legjobban. Csak odanyújtják a csuklójukat, és már fizettek is.

Az is nagyon jó, hogy nem csak dátumkijelzést kapunk, hanem egy kész naptárat, így előre meg tudunk nézni sok mindent. Vagy ott vannak az értesítések is, melyek miatt most már elő se kell vennünk a telefonunkat. Egyszerűen megnézhetünk mindent az okosóránkon keresztül is.

És akkor a számos applikációról még nem is beszéltünk! Például érdemes beszerezni egy kiváló Apple Watchot a CoolMobile.hu-tól, hogy azonnal hozzáférj az új óráddal a teljes App Store-hoz! Igen, közvetlen az okosórádra töltheted le a jobbnál jobb programokat! Ezzel pedig újabb és újabb funkciókkal tudod ellátni az amúgy is széles repertoárt.

Az egészséged az első!

Bár az előbb felsoroltak is megdobogtatják a szívünket, az egészségügyi funkciók lesznek azok, melyek igazán közel kerülnek a szívverésünkhöz. Ma már a legújabb készülékek (mint például a már említett Apple Watch 7. generációja) képesek a folyamatos EKG mérésre is. Ez pedig túlzás nélkül életet menthet! Olyan adatokkal láthatja el a kezelőorvosunkat, melyeket egy kiváló okosóra nélkül biztos nem tudnánk produkálni.

De ez nem minden, ugyanis a véroxigénszintet is mérheted, valamint a pulzusodat is. Ez pedig ismét két olyan fontos információ, amiért hálás lesz az orvosod. És valljuk be őszintén, hogy te magad is, ha szeretnél egészséges maradni!

Mondhatjuk, hogy beszerezheted álmaid óráját, ha veszel egy okosórát. És ennek több oka van. Pl. hogy alvásfigyelő funkcióval is rendelkeznek ezek a készülékek. Te tudod, hogy hogyan alszol? Ha nincs, ami figyelje, akkor maximum arra emlékezhetsz, hogy hányszor keltél fel. De ennél sokkal részletesebb kimutatást kaphatsz, tényleges alvásidővel, mélyalvás idővel és minden más fontos információval együtt, ha van egy ilyen okosórád. Innen pedig már egyenes út vezet a pihentető alváshoz. 

Életed legjobb edzései várnak rád!

Ha szeretnél egy személyi edzőt, egy motivátort, egy edzőpartnert és egy eredményjelzőt is a karodra, akkor vegyél egy okosórát! Mindenben segíteni fog, hogy maximalizáld az edzéseid hatékonyságát. Számos edzésmód és információ vár rád. Használd ki a benne rejlő lehetőségeket!

Hirdetés
Hirdetés