Hirdetés
Hirdetés

Meguntad? Nem kell együtt élned régi, fakult tetoválásoddal!

| 2022. 07. 20. | 15:50:00
XXX
Meguntad? Nem kell együtt élned régi, fakult tetoválásoddal!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vannak, akik számára a tetoválás művészet, az önkifejezés egyik módja. De sajnos nem mindenki gondolja ezt így az évek múlásával, hiszen valamennyien változunk. De ha nem mi, akkor a bőrünk: rugalmatlanná válik, hegek, striák jelennek meg rajta, elcsúfítva az egykor hibátlan bőrfelszínt. 

Ezzel együtt pedig sokszor a tetoválás is sérül, fakul, elmosódik vagy aktualitását veszti. Sőt, előfordul, hogy már akkor sem vagyunk elégedettek, amikor a tetoválóművész elkészül vele. 

Eltüntethető a tetoválás? 

“Pedig ezzel együtt kell élned” – mondták régebben a hozzáértő ismerősök, még a tetováló is. De ez ma már nincs így, hiszen néhány alkalmas lézeres tetováláseltávolító kezeléssel kíméletesen, szinte fájdalom nélkül megszabadulhatsz a tetkódtól. Az Aesthetica Orvosi Központban erre is van lehetőség, mégpedig szakképzett lézerspecialista közreműködésével, így jó kezekben, biztonságban érezheted magad. 

A kezeléseket megelőzi egy konzultáció, aminek keretében egészségi állapotodról, a tetoválással és annak színanyagaival kapcsolatban egyeztettek. Jó, ha tudod, hogy a tetoválásnál használt festékek összetétele meghatározó lehet a kezelések számát illetően. Amennyiben fehérrel kevert festékanyagot alkalmaztak korábban, akkor sajnos nem kezelhető, hiszen egyetlen lézertechnológia sem érzékeli a fehér színt. 

Így működik az eltávolítás

Az Alma-Q-kapcsolt lézeres kezelés minden tetoválás eltávolítására hatásos és gyors eljárás. A kíméletes lézertechnológia szinte “szétrobbantja” a bőr különböző mélységű rétegeiben lévő festékrészecskéket. A kezelés meleg, bizsergő, csipkedő érzéssel jár a kezelt bőrterületen, ami kissé kellemetlen, de nem fájdalmas. A bőrt a lézer nem égeti, nem okoz sérülést. A lézer hatására a kezelt területen a festékanyag teljesen felszívódik, lebomlik, így a tetoválás fokozatosan halványodik, majd eltűnik. 

Az, hogy számodra hány kezelés szükséges, attól függ, hogy a bőröd rétegeiben milyen mélységben helyezkedik el a festékanyag. Az is számít továbbá, hogy a tetoválóművész milyen minőségű anyaggal dolgozott. 

A 4-8 kezelésből álló sorozat egy-egy alkalommal csupán 15-20 percet rabol el az idődből. Már egy kezelés után is megfigyelhető a tetoválás erőteljes halványulása. Az eredmény végleges és látványos lesz, de ehhez szükség van a te segítségedre is az utógondozás ideje alatt. 

Mit tehetsz az Alma-Q-kapcsolt lézeres kezelés sikeréért?

Az Aesthetica Orvosi Központ szakképzett lézerspecialistája személyre szabott kezeléstervet dolgoz ki, és ellát tanáccsal az utógondozással kapcsolatban is. A kíméletes eljárás ellenére biztosan tapasztalsz majd bevérzést, ödémát, bőrpirosodást az első 2-4 napban. Jegeléssel, bőrnyugtató krémmel ez hamar megszüntethető. 

Ha betartva az utasításokat tartózkodsz a meleg vizes fürdőtől, zuhanytól, a szaunától és a napozástól, valamint sok folyadékot fogyasztasz, a gyógyulást felgyorsíthatod.

Hirdetés
Hirdetés