Hirdetés
Hirdetés

Így készíts ellenállhatatlan névjegykártyát

| 2022. 12. 08. | 16:41:00
XXX
Így készíts ellenállhatatlan névjegykártyát
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy jól megszerkesztett névjegykártya elengedhetetlen tartozéka a sikeres üzleti életnek. Ezen eszköz segítségével tudunk ugyanis stílusosan bemutatkozni, illetve hatékonyan kapcsolatot építeni. Ha te is szeretnéd kihozni a legtöbbet a névjegyedből, akkor tarts velünk!

Fontos az első benyomás

Egy üzleti találkozó alkalmával az egyik legkritikusabb pont az, hogy a partner milyen első benyomást szerez rólunk. Ahhoz, hogy a lehető legpozitívabbá tudjuk tenni ezt a pillanatot, megnyerő névjegykártyára van szükségünk. 

Ha ez a rendelkezésedre áll, akkor garantáltan pozitív hangulatban fog telni az első szóváltás, illetve a későbbi kapcsolatfelvételre is megnő az esélyed. Így biztosan emlékezni fognak rád. Legjobb, ha ezt egy modern, digitális névjegy segítségével teszed meg, melyről a CardInMove oldalán bővebb információkat is találhatsz.

Ha azonban mégis a papíralapú változatra esne a választásod, az is teljesen működőképes lesz. Hiszen ilyen kialakításban is lehet húzni olyan váratlan lépéseket, melyek segítségével emlékezetessé varázsolhatjuk a névjegyünket. 

Külön előny lehet az, ha nemcsak a kinézetre fordítunk figyelmet, hanem a kártya tapintására is. Hiszen egy minőségi névjegy segítségével sokkal pozitívabb benyomást tudunk kelteni, mintha az csak egy átlagos papírra lenne nyomtatva. Így mindenképpen érdemes rászánni erre némi plusz költséget.

Megnyerő szövegezés

Ahhoz, hogy emlékezetes névjegykártyát tudjunk alkotni, muszáj egy kicsit bevállalósabbnak lennünk. Hiszen a váratlan húzások mindig jobban megmaradnak a partnerek emlékezetében, mint az átlagos megoldások. 

Így akár egy erőteljesebb szín vagy egy kicsit extrább szöveg biztosan kiemel majd téged a tömegből. Emiatt ne tarts attól, hogy egyesek számára ez negatívumként fog hatni, hiszen sokkal többet nyerhetsz vele, mint amennyit veszíthetsz. Ne feledd, aki mer, az nyer!

A névjegyed legyen elegáns, és lényegre törő. Ne akarj túl sok információt ráhalmozni, hiszen ez átláthatatlanná teszi a kártyádat. Törekedj arra, hogy csak a leglényegesebb információkat helyezd el rajta, hiszen a többit a sikeres kapcsolatfelvétel után is megoszthatod majd.

Azonban a logó, a név, az online, valamint az offline elérhetőségek mindenképpen szerepeljenek rajta, hiszen ezek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a bemutatkozás után további kapcsolatot tudjatok kialakítani.

Esztétikus fotók

Ha nem szeretnél egyszerűnek ható színeket a névjegyedre, akkor esztétikus fotókat is szerepeltethetsz a háttérben. Ez akkor lehet előnyös, ha fotózással vagy videózással foglalkozol. Hiszen ekkor adhatsz egy kis ízelítőt a munkád minőségéből a partnerednek, akivel a stílusodat is megismertetheted.

Ha pedig egy kis különleges formavilágot szeretnél belecsempészni a névjegyed megjelenésébe, erre is megvan a lehetőséged. Ezek segítségével igazán modern és extra hatást érhetsz el. Reméljük, hogy rövid útmutatónk segítségével te is ki tudod majd alakítani a számodra ideális névjegykártyát. Sikeres üzletkötéseket kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés