Hirdetés
Hirdetés

A bolyokiak mulatozásától volt hangos a környék

| 2018. 09. 10. | 14:21:00
Kicsik és nagyok szórakoztak a hétvégén Ózdon.
A bolyokiak mulatozásától volt hangos a környék
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tizenkilencedik alkalommal biztosított egész napos kikapcsolódást az érdeklődőknek a Bolyoki Vigadalom szeptember 8-án – olvasható a város honlapján.

A kavalkádban idén is megtalálhatóak voltak a már jól megszokott programelemek, vagyis a kispályás labdarúgótorna, a tombolahúzás és a helyi csoportok fellépése.

Természetesen sztárvendégekből sem volt hiány, így olyan művészeket láthattak az érdeklődők a színpadon, mint Gregor Bernadett vagy az Új Fiesta.

A Szabó Gábor gyermek- és felnőtt labdarúgó emléktormával vette kezdetét a vigadalom az Újváros Téri Általános Iskola udvarán. A sportos időtöltés mellett lehetőség nyílt bekapcsolódni a családban rejlő erőforrásokat hangsúlyozó kerekasztal beszélgetésbe is. Ezután a helyi csoportok bemutatói következtek. A napsütéses időjárás folyamatosan csalogatta az iskolaudvarra a környékbelieket, így Gregor Bernadett, Buch Tibor és Csengeri Attila műsora idején már több százan tartózkodtak a helyszínen.

Ünnepi köszöntőt Riz Gábor országgyűlési képviselő intézett a megjelentekhez. Kifejtette: szomorú az, hogy sokan elhagyják a várost, de örömteli, hogy a helyi gazdaság élénkülésével az itt maradottak jövője egyre pozitívabb.

A labdarúgó emléktorna díjainak átadása után olyan helyi zenekarok szórakoztatták a megjelenteket, mint a The Colors és az ír kocsmazenét játszó Highland Bastards. 

A tombolasorsolás után ismét sztárvendégek következtek. Először az Új Fiesta latin dallamokkal örvendeztette meg a kilátogatókat, majd Auth Csilla következett.

Hirdetés
Hirdetés