Kegyetlen ózdi gyilkosok állnak bíróság elé

civishir.hu

2018.09.03. 14:35

Kegyetlen ózdi gyilkosok állnak bíróság elé

Az utcán vették el az életét.

A bíróság által megállapított tényállás szerint 2015 októberében a sértett férfi és F.A. másodrendű vádlott egy társaságban szórakoztak Ózdon, alkoholt is fogyasztottak, majd együtt indultak S.G. elsőrendű vádlott lakására. Az ingatlanba bementek, azonban S.G-t nem találták otthon. Az utcán találkoztak vele, kifogásolta is, hogy a sértett ittasan bement a lakásába. A szóváltásból verekedés lett, amely során a vádlottak mindketten megütötték, megrúgták a sértettet, aki a földre esett. A vádlottak a földön fekvő sértettet az utcán tovább bántalmazták, ütötték, rúgták, taposták a testét, mely következtében a helyszínen belehalt sérüléseibe. 

Az első fokon eljárt Miskolci Törvényszék 2018 februárjában

  • S. G. elsőrendű vádlottat társtettesként elkövetett emberölés bűntette miatt 10 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte.
  • F. A. másodrendű vádlottat társtettesként elkövetett emberölés bűntette miatt 11 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. Az ítélet ellen a vádlottak felmentésért illetve enyhítésért fellebbeztek.

A büntetőügy másodfokú tárgyalása a Debreceni Ítélőtáblán szeptember 4-én lesz.

ÓzdgyilkosságDebreceni Ítélőtábla

Szóljon hozzá!

Hirdetés