Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Átadás közben érték tetten a kazincbarcikai drogdílereket

| 2018. 10. 09. | 12:32:00
Egyikük külföldre akart szökni a rendőrök elől.
Átadás közben érték tetten a kazincbarcikai drogdílereket
Hirdetés
Hirdetés

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a 34 éves L. Tamás és társa, a 29 éves S. László ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfiak amfetamin és ecstasy típusú kábítószert árultak Kazincbarcikán és környékén.

A készlenléti rendőrség munkatársai október 5-én, éppen drog átadása közben érték tetten őket és vásárlójukat a városban, azonban L. Tamás a rendőröket meglátva elmenekült a helyszínről. A nyomozók haladéktalanul elrendelték a férfi körözését és kutatást tartottak a kábítószer deponálására használt házban. Az épületben 400 gramm amfetamint (speed-et), valamint közel 1200 ecstasy tablettát találtak és foglaltak le. Az elsődleges vegyészszakértői vélemény szerint a tabletták MMC-t és MDMA-t tartalmaznak.

A lefoglalt anyag feketepiaci értéke körülbelül 3 millió forint.

A készenléti rendőrség járőrei a szökésben lévő L. Tamást október 7-én 22 óra 40 perckor az M1-es autópálya győri lehajtója előtt vonták intézkedés alá. A férfi külföldre igyekezett, ott akart elrejtőzni a hatóságok elől. A rendőrök elfogták, majd előállították L. Tamást, akit – S. Lászlóhoz hasonlóan – kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki, majd bűnügyi őrizetbe vettek. A két férfi letartóztatását október 8-án rendelte el a bíróság.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés