Előzetesbe került az ózdi mészárló

borsodihir.hu

2018.11.29. 13:51

Előzetesbe került az ózdi mészárló

Betegágya mellett tartóztatták le.

A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája november 29-én egy hónapra elrendelte az előzetes letartóztatását annak a férfinak, aki megölte nevelt gyermekeit, élettársát súlyosan megsebesítette, majd magával is végezni akart.

A gyanú szerint a férfi november 26-án, az éjjeli órákban több késszúrással megszúrta két nevelt gyermekét, majd élettársát is.

A gyermekek a helyszínen azonnal életüket vesztették, a nőt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A rendőrök kiérkezése előtt a gyanúsított önmagával is végezni próbált. A férfi jelenleg kórházban van, ott hallgatta ki a bíróság.

Nagyon súlyos bűncselekményről van szó, így bűnösség megállapítása esetén 10 évtől 20 évig terjedő vagy akár életfogytig tartó szabadságvesztés is kiszabható. A bíróság álláspontja szerint a kiszabható büntetés mértékére figyelemmel nem zárható ki, hogy a gyanúsított megszökne vagy elrejtőzne a hatóságok elől. Megalapozottan feltehető az is, hogy a tanúk befolyásolásával, megfélemlítésével, valamint a bizonyítékok megsemmisítésével veszélyeztetné a nyomozást, vagy szabadlábon hagyása esetén újabb szabadságvesztéssel büntetendő cselekményt követne el.

A végzéssel szemben a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.
Ózdgyilkosság

Szóljon hozzá!

Hirdetés