Lottónyereménye miatt ölhették meg a sajószentpéteri férfit

borsodihir.hu

2019.07.31. 11:37

Lottónyereménye miatt ölhették meg a sajószentpéteri férfit
(Fotó: archív/MTI)

A 83 éves nyugdíjassal brutális módon végzett unokája és annak barátnője.

Hirdetés

Szerencsejátékból megmaradt pénz miatt ölhette meg 83 éves nagyapját még áprilisban egy 31 éves sajószentpéteri férfi és annak barátnője – a Blikk

A lap szerint D. József nagyobb összeget nyert szerencsejátékon, amiről unokája is tudott. Egy helyi férfi azt nyilatkozta, körülbelül másfél millió forintja maradt az áldozatnak a nyereményből. A férfi és barátnője pénzt akart kérni az idős férfitól.

Mivel azonban D. József nem nyitott ajtót, a pár egy konyhakéssel kifeszítette az ablakot, és bemászott a házba.

Kutatni kezdtek a pénz után,  de semmit sem találtak. Az egyik szobában észrevették az idős férfit, akit hiába szólongattak, nem ébredt fel. Ekkor az unoka felvett egy betondarabot, amivel fejbe dobta nagyapját, majd egy konyhakéssel össze is szurkálta. Mivel a pár azt hitte, az idős férfi még nem halt meg, az unoka barátnője is többször megszúrta.

A rendőrség nyereségvágyból, a bűncselekmény elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítja D. Krisztiánt és M. Violát. Nem kizárt, hogy a későbbiekben előre kiterveltség miatt is felelniük kell.
gyilkosságSajószentpéter

Szóljon hozzá!

Hirdetés