Hirdetés

Hirdetés

83 éves bácsit rabolt ki egy sajószentpéteri testvérpár

police.hu

2020.01.12. 09:43

83 éves bácsit rabolt ki egy sajószentpéteri testvérpár
police.hu

Az egyik tettest még keresi a rendőrség.

Hirdetés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás vétség és rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy sajószentpéteri 30 éves nővel és 40 éves bátyjával szemben.

A nő január 1-jén szólította meg Sajószentpéteren a hazafelé gyalogló 83 éves sértettet, akivel egymást csak felületesen ismerték.

Rövid beszélgetés után együtt mentek a férfi lakására, majd rövid idő múlva a nő a bátyját és még egy hozzátartozóját is áthívta. Ekkor a nő és testvére pénzt kértek kölcsön a házigazdától, amit meg is kaptak, de ezzel nem elégedtek meg, hanem még további több 10 000 forintot és egy órát is elloptak tőle, majd távoztak.

Az elkövetők január 9-én ismét megjelentek a sértettnél és újabb összeget kértek kölcsön, aki a kérést megtagadta, ezért bántalmazták őt, majd csaknem 100.000 forintot vettek el tőle erőszakkal.

Az idős férfi csak másnap tett feljelentést, amelyet követően a rendőrök néhány órán belül azonosították a két elkövetőt, akik közül a nőt elfogták és őrizetbe vették, míg társát jelenleg is keresik.
rendőrségSajószentpéterlopásrablás

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés