Hirdetés

Hirdetés

Jól kezdett, de kikapott a Kazincbarcika

borsodihir.hu

2020.03.01. 17:06

Jól kezdett, de kikapott a Kazincbarcika
(Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)

Négy gól született a találkozón.

Hirdetés

A Kazincbarcikát fogadta a Nyíregyháza Spartacus a labdarúgó NB-II-ben március 1-jén. A találkozó 6. percében egy balról elvégzett szabadrúgás után Krausz fejelt közelről a kapuba, 0-1. Nem sokkal később, a 11. percben jött az egyenlítés, miután Ötvös Bence Hornyák Marcellhez passzolt, aki a kapuba bombázott 12 méterről (1-1). A 25. percben Hornyák Gyurján Bence beadása után levette a labdát középen, egy csel után pedig a kapuba lőtt, 2-1-et mutatott az eredményjelző. A második félidőben, az 55. percben egy hosszú indítás után Ötvös Bence lépett ki, és higgadtan a hosszú sarokba lőtt 10 méterről (3-1).

Nyíregyháza Spartacus - Kazincbarcika 3-1 (2-1)
Játékvezetők: Dolnegó Bálint (Ifj. Varga Gábor, Tőkés Róbert)
Nyíregyháza: Ásványi - Svedyuk, Pejovic, Végső, Csilus Á., Szekszárdi, Kártik, Sinanovic (Starosta 88.), Ötvös (Papp 80.), Gyurján (Györgyi 76.), Hornyák
vezetőedző: Lengyel Roland
Kazincbarcika: Fila – Heil, Szűcs K., Fótyik, Farkas A.(Mitruscsák 62.), Korbély (Kovác a szünetben), Iszák, Toma, Krausz, Oldal (Mikló a szünetben), Fekete Á.
vezetőedző: Dzurják József

MESTERMÉRLEG
Lengyel Roland: Sokat dolgoztunk azon, hogy jobban kezdjük a mérkőzést, de az első tíz perc megint nem sikerült. A kapott gól után viszont uraltuk a játékot. Még jobb helyzetkihasználással nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. Fegyelmezetten játszottunk, jól zártunk vissza, egységesek voltunk, gratulálok a fiúknak. 

Dzurják József: Jól kezdtük a mérkőzést, úgy gondoltam a vezetés megnyugtatja a csapatot, de buta hibákat elkövetve felhoztuk az ellenfelet. Olyan akciókból kaptuk a gólok, melyekre a héten készültünk. Mindkét csapat akarta a győzelmet, de a harmadik gól után hiába mentünk előre, nem tudtunk már szépíteni. 

KazincbarcikaNyíregyháza Spartacus

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés