Hirdetés
Hirdetés

Megyünk a Miskolci Nemzeti Színházba! Egyelőre virtuálisan...

| 2021. 01. 28. | 15:51:00
Minden csütörtökön és szombaton egy-egy sikerdarabot láthatunk.
Megyünk a Miskolci Nemzeti Színházba! Egyelőre virtuálisan...
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Február első hétvégéjén végre ismét ellátogathatunk a Miskolci Nemzeti Színházba – egyelőre virtuális formában. A teátrum ugyanis elindítja saját fejlesztésű stream-oldalát, ahol korábbi előadásaik felvételei mellett élő közvetítésekkel várják majd a képernyő elé a közönséget.

Az első, felvételről közvetített előadás február 6-án az Édes Anna lesz, melyet 2018-ban mutatott be a miskolci teátrum Rusznyák Gábor rendezésében, Mészöly Annával a főszerepben. Ezután pedig hetente, minden csütörtökön és szombaton olyan sikerdarabokat láthatnak, mint a Játék a kastélyban, a Bűn és bűnhődés, az Üvöltő szelek vagy a Tóték. A stream oldal február 1-én, hétfőn nyílik meg a közönség számára, ahol még több előadást találnak a kínálatban, valamint jegyeket is válthatnak ettől az időponttól. A közvetítések az online.mnsz.hu oldalon lesznek láthatók.

A korábbi előadások online közvetítései mellett élő színházi közvetítést is láthatnak majd a nézők, amely során a művészek a színházban, valós időben, közönség nélkül adják elő az adott produkciót, ami online követhető a stream-oldalon, jegyváltást követően. Az online közvetítéseket, akár egy élő színházi előadást, csak a megadott időben, folyamatában, megállítás és visszatekerés nélkül követhetik a nézők.

Hirdetés
Hirdetés