Hirdetés

Hirdetés

Miskolcon gazdag a kínálat a pünkösdi hétvégére!

Hello Miskolc

2021.05.21. 15:15

Miskolcon gazdag a kínálat a pünkösdi hétvégére!
(Fotó: illusztráció, miskolcpass.com)

Védettségi igazolvány szükséges.

Hirdetés

A pünkösdi hétvégére Miskolc-szerte gazdag programokkal várják a nagyérdeműt. Újra nyitva van több múzeum is: a Herman Ottó Múzeum Képtára, a Pannon-tenger Múzeum, a Színészmúzeum, a Miskolci Galéria Rákóczi háza és a lillafüredi Pele-ház is látogatható.

Ismét lehet barlangi sétára menni Lillafüredre, a Szent István- és az Anna-barlang is nyári nyitva tartás szerint várja a kirándulókat. A Miskolctapolcai Strand wellnessrészlegét is újra igénybe vehetik.

A látnivalók csak védettségi igazolvánnyal és az aktuális járványügyi előírások betartása mellett látogathatók!

A lillafüredi kisvonat már heti 4 nap közlekedik a Dorottya utca és Lillafüred között, hétvégenként több szerelvény is jár az új menetrend szerint. A programok között lesz családi jótékonysági nap, irodalmi és zongoraest, Detektív hétvége c. vacsoraprogram is. Görömbölyön hegyi váltófutó országos bajnokságot rendeznek.

A 25 éves fennállását ünneplő Színészmúzeum Páholy 25 címmel indít programsorozatot, amelyen a 19. századi a zenei, a színházi, az irodalmi és a társasági élet szereplőit ismerhetik meg az érdeklődők.

Az MVK autóbuszai és villamosai május 23-án és 24-én, vasárnapi menetrend szerint közlekednek, az áruházi járatok nem járnak.

A Tourinform iroda és Miskolc Bolt munkanapokon 8:45 és 16:45 közt, szombatonként 9-től 14 óráig személyesen is várja az érdeklődőket, vásárlókat. Vasárnaponként zárva tart.

Miskolcpünkösd

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés