Hirdetés

Hirdetés

Több mint 800 millió forint értékű felújítás Miskolcon

Közbeszerzési Értesítő

2022.09.07. 13:57

Több mint 800 millió forint értékű felújítás Miskolcon
Illusztráció (Fotó: Pixabay)

Útépítéseket és kerékpáros nyomok készítését valósítják meg.

Hirdetés

Nettó 873,6 millió forintért újulnak meg utcák Miskolcon – derül ki a szeptember 7-i Közbeszerzési Értesítőből. A Bosch-Katalin kerékpárúton számos útépítéssel járó beavatkozást fognak elvégezni, többek között elválasztott gyalog-és kerékpárutat hoznak létre a Búza és az Arany János téren, a Huba utcában pedig egyirányú kerékpárutat és kétsávos járdát valósítanak meg. Biciklinyomot készítenek a Búza, az Arany János, a Petőfi téren, valamint a Repülőtéri úton is. Az összes feladatot figyelembe véve 3,8 kilométer hosszan zajlanak majd építkezések. 

A közbeszerzést a miskolci önkormányzat írta ki, a kivitelezést a miskolci székhelyű MENTO Környezetkultúra Kft. végzi el, amely céggel még 2019. szeptember 16-án kötött szerződést önkormányzat.

Felújítást valósítanak meg a Kiss Ernő utcában, a Vasgyári és a Wesselényi utca közötti szakaszán, összesen 1,9 kilométer hosszan. A tervek szerint az út vonalvezetésében változás nem történik; mélyebb kátyúkat javítanak ki, valamint elbontják a kétoldali szegélysort.

A közbeszerzést ebben az esetben is a miskolci önkormányzat írta ki, és feladatot a budapesti székhelyű HE-DO Útépítő, Kereskedelmi és Szolgáltató végzi el, amellyel még 2019. június 18-án kötöttek szerződést.

Felújítási munkákat oldanak meg Bogáncs utcában, a Pesti úti csomópont és a vasúti átjáró közötti területen, amelynek első építési ütem már 2018-ban elkészült. A rekonstrukció a Pesti út és Bogáncs utca kereszteződésében kezdődik. A második ütem szerint 292 méter, a harmadik szerint pedig 797 méter hosszú ivóvízvezeték épül.

A közbeszerzést szintén a miskolci önkormányzat írta ki, a kivitelezést a MENTO Környezetkultúra Kft. végzi el, amellyel 2019. szeptember 9-én kötöttek szerződést.
Miskolcközbeszerzésútépítés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés