Hirdetés

Bezárnak a fürdők, 110 embert küldenek el Miskolcon

minap.hu

2022.10.03. 19:55

Bezárnak a fürdők, 110 embert küldenek el Miskolcon
Fotó: barlangfürdo.hu

Csoportos létszámleépítés következik.

Hirdetés

Hirdetés

Csoportos létszámleépítés keretében 110 dolgozójától válik meg a Miskolci Fürdők Kft. - írja a minap.hu.

A mindenkit sújtó energiaválság, a mindenkit sújtó infláció, a magas gáz és villamos áram ára kemény döntések meghozatalára kényszeríti a Miskolci Fürdők Kft.-t is. Ezért október 10-től határozatlan ideig a Miskolctapolca Barlangfürdő és a Selyemréti Strandfürdő is szünetelteti fűrdőszolgáltatásait

- idézik az önkormányzat sajtóosztályának közleményét.

Hozzáteszik: a fürdőket üzemeltető cég a jogszabályoknak megfelelően, 110 fős, csoportos létszámcsökkentés szándékát jelentette be a kormányhivatalnál. Segítségként a Miskolci Fürdők Kft. vezetése a Miskolc Holding Zrt.-vel egyeztetve, a tagvállalatoknál lévő nyitott pozíciókat ajánlja fel egyes szakterületek dolgozóinak, továbbá a létszámcsökkentéssel érintett dolgozók esetében a Miskolci Paktum Iroda bevonását is kezdeményezte annak érdekében, hogy a létszámleépítéssel érintett állásokban dolgozó kollégák mihamarabb új állást találjanak - írják. 

A cikkből kiderül az is: a Miskolci Fürdők kft. október 3-tól átmenetileg szünetelti fürdőszolgáltatásait az Ellipsum Élményfürdőben, mert a fürdőkomplexum kivitelezője folytatja a korábban megkezdett garanciális javításokat. 

Az Ellipsum Strandfürdőben szintén október 3-án kezdődik meg a több mint egy éve leégett infraszauna bontása és helyreállítása, így a wellness részleg - a munkálatok miatt - október 3-tól nem látogatható.

MiskolcelbocsátásMiskolctapolca Barlangfürdő

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés