Hirdetés

Hirdetés

Idén nem robog a Mikulásvonat Lillafüreden

borsodihir.hu

2022.10.28. 18:25

Idén nem robog a Mikulásvonat Lillafüreden
(Fotó: Diósgyőri Mikulásvonat Facebook-oldala)

A szereplők, önkéntesek a civil életben próbálnak gazdaságilag túlélni – írták a szervezők.

Hirdetés

A koronavírus miatti lezárások az elmúlt 2 évben a Mikulásvonat csapatát is érintette. A szervezők abban bíztak, hogy idén sikerül újraindínai a rendezvényt – a sérült gyermekek irányába nyújtott jótékonysági kielemlt célt sem feledve –, de október 26-án szomorú hírt közöltek Facebook-oldalán. 

A program szervezésében résztvevő alapemberek, szereplők, önkéntesen jelenleg a mesebirodalmon kívüli világban "küzdenek", próbálnak a saját területükön fennmaradni, gazdaságilag túlélni. 

– A rendezvényt a megszokott színvonalon nem tudnánk megszervezni, attól eltérően pedig nem szabad, ezért 2022-ben a Mikulásvonat nem zakatol Lillafüreden. Éreztük, tudtuk már a kovid előtti években is, hogy meg kell újulnunk, mert a kialakított működési rendszerünk megváltozott világunkban semmilyen tekintetben nem lesz fenntartható. Sajnos az elmúlt két elvesztegetett évben erre nem volt lehetőségünk, de talán majd egyszer megújulva visszatérünk, mert a mesebirodalmi világgal járó rengeteg öröm, az esemény három hetének élményei, gyönyörű és megható pillanatai nagyon fognak hiányozni mindannyiunknak – írta Boda Péter kuratóriumi elnök.

MiskolcLillafüredMikulásvonat

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés