Hirdetés

Hirdetés

Önök milyen Népkertet szeretnének?

borsodihir.hu

2022.11.05. 11:44

Önök milyen Népkertet szeretnének?
Fotók: Google Maps/Bűdi Norbert

Kérdőíven lehet válaszolni.

Hirdetés

Elindult a II. Városi Est szervezése, a beszélgetés előkészítésének részeként ezúttal is egy úgynevezett „közérzeti” kérdőívet tölthetünk ki. Az állampolgárok ebben előzetesen kifejthetik véleményüket arról, milyen Népkertet szeretnének. Az eredményeket később összegzik a szakemberek, és a december 1-i eseményen ismertetik, hogyan képzelik el a miskolciak a terület megújulását.

A Népkert sokak számára fontos része a városnak, azonban ahány ember, annyi vélemény létezik arról, hogyan szolgálhatná legjobban a terület a városlakókat.

A Városi Est szervezői szeretnék előzetesen megismerni ezeket a gondolatokat, hogy aztán kiértékelhessék őket, felkészülhessenek belőlük és jó szakemberek módjára reagálni tudjanak rájuk a december 1-jén, 17 órakor kezdődő eseményen.

IDE KATTINTVA érhető el a kérdőív, és a Városi Estnek éppen az a célja, hogy az emberek úgy tudjanak a Népkert lehetőségeiről gondolkodni, hogy ismerik az adottságokat, korlátokat, amelyek behatárolják egy jövőbeli fejlesztés lehetőségeit.

Az esten ennek megfelelően szakértők osztják majd meg gondolataikat egyebek mellett az építészeti, kertészeti és gazdasági lehetőségekről, hogy aztán az állampolgárok felelősségteljesen, a tények ismeretében alkothassanak majd véleményt a témában egy későbbi ponton.

MiskolcNépkert

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés