Hirdetés

Hirdetés

Bővítik a miskolci Heim Pál Bölcsődét

borsodihir.hu

2023.01.22. 16:31

Bővítik a miskolci Heim Pál Bölcsődét
A kép illusztráció (Fotó: pikist.com)

Februárban kezdődik a kivitelezés.

Hirdetés

Elkezdődik februárban a miskolci Heim Pál Bölcsőde infrastrukturális fejlesztése – közölte szerkesztőségünkkel a város polgármesteri hivatala. A projekt célja az egészséges környezet és a hatékony nevelés infrastrukturális feltételeinek megteremtése, az épület akadálymentesítése, a bölcsődei ellátáshoz való hozzáférés javítása, a szolgáltatások minőségének fejlesztése, valamint a bölcsődei kapacitás növelése. 

Mint írják:

a fejlesztéssel érintett Heim Pál Bölcsőde jelenleg 84 bölcsődés korú gyermek gondozását 3 gondozási egységben, azaz 6 csoportban biztosítja. Az intézmény egy 6 szárnyú épület 3 épületszárnyában működik. A projekt keretében a másik három szárnyban is bölcsődei funkciót alakítanak ki, és a beruházás befejezését követően az egész ingatlan bölcsődeként üzemel majd.

A kivitelezés során átalakítják a három épületszárnyat, egy másik forrásból pedig energetikai korszerűsítést is végeznek. A projekt 100 százalékban európai uniós forrásból, mintegy 360 millió forintból valósul meg. A beruházás a tervek szerint idén november végére készül el.

MiskolcbölcsődeHeim Pál bölcsőde

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés