Hirdetés

Hirdetés

Komoly fejlesztést jelentett be az ALDI

2023.03.16. 14:11

Komoly fejlesztést jelentett be az ALDI
(Fotó: illusztráció, Aldi)

Miskolcon, Kazincbarcikán, Ózdon és Sátoraljaújhelyen van jelen a megyében az áruházlánc.

Hirdetés

Az összes magyarországi üzletét érintő beruházást jelentett be az Aldi Magyarország. A modernizáció során új húshűtőkkel látja el áruházait a vállalat, így nagyobb árukínálat lesz elérhető kisebb helyen. Az új biatorbágyi hűtőházának is köszönhetően az áruházlánc az elmúlt évben 7 milliárd forinttal nagyobb értékű megrendelést adott a magyar húsipar számára. Az Aldi továbbra is kizárólag magyar forrásból szerzi be frisshús-termékeit. Változik az áruházak belső elrendezése is, valamennyi papír- és vegyi áru immár egy helyen lesz megtalálható - írja a cég közleménye.

Az új hűtők négy polcszinten 30 polcfolyóméterrel rendelkeznek, de akár ötszintesre is bővíthetők, így 37,5 polcfolyóméterre növelhető a kapacitásuk. Az innovatív, 45 fokban döntött polcok kényelmesebb bevásárlási élményt biztosítanak a vásárlóknak, és egyszerűsítik a termékek elhelyezését az árufeltöltők számára. A hűtőkben egységesen digitális polccímkével váltja ki a papíralapú címkét az Aldi. 

 A mostani boltmodernizáció is a magyar beszállítók termékeinek fog még több teret adni" – mondta Bernhard Haider, az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója a beruházás kapcsán.

élelmiszerkereskedelemAldiáruházlánc

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés