Hirdetés
Hirdetés

A nigériai balhátvéd, Bitok Stephen távozik a DVTK-ból

Borsodihír | 2024. 07. 24. | 16:48:45
Közös megegyezés.
A nigériai balhátvéd, Bitok Stephen távozik a DVTK-ból
Bitok Stephen (Fotó: DVTK)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közös megegyezéssel szerződést bontott a DVTK és Bitok Stephen – tudatta a klub július 24-én. A 2023 nyarán Diósgyőrbe érkező nigériai balhátvéd 31 bajnoki mérkőzésen 1 gólt szerzett, valamint kiosztott 6 gólpasszt, és 3 alkalommal a Magyar Kupában is pályára lépett.

–  Stephen Bitok mindössze egy év alatt az egyik legjobb diósgyőri játékossá vált, aki jó játéka és sport iránt alázatos személyisége miatt méltán lett népszerű az öltözőben és a szurkolók körében, nem véletlenül keltette fel nyugat-európai klubok érdeklődését is. Ám most nem maradt más lehetőségünk, mint felbontani a szerződését, amit közös megegyezéssel tettünk meg. Az okokról – azok személyes jellege miatt – nem kívánunk, és nem is tudunk többet elmondani. Köszönjük az edzéseken elvégzett munkát, a közös győzelmeket, a klub nevében jó egészséget kívánok neki, és bármerre is vezet az útja, legyen sikeres! – búcsúzott dr. Bajúsz Endre.

Bitok Stephen megköszönte a szurkolók, a csapattársak és a klub támogatását. Azt mondta, büszke, hogy a DVTK-ban futballozhatott.