Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Letartóztatták a Miskolcon gyilkoló cseh férfit

ugyeszseg.hu | 2024. 05. 07. | 11:28:27
Elvágta a hajléktalan nő nyakát közösülés után.
Letartóztatták a Miskolcon gyilkoló cseh férfit
A végzés nem végleges (Fotó: Illusztráció/pikist.com)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte a Tiszai pályaudvarnál történt emberölés gyanúsítottjának letartóztatását.

A megalapozott gyanú szerint a külföldi állampolgárságú terhelt május 3-án az esti órákban a Tiszai pályaudvar területén lévő bokros területen közös megegyezéssel szexuális kapcsolatot létesített a sértettel, majd ezt követően tettleg bántalmazta és egy késsel megvágta a nő nyakát, aki ennek következtében a helyszínen életét vesztette.

A bíróság álláspontja szerint a kiemelkedő tárgyi súlyú, élet elleni bűncselekmény miatt megindult eljárásban kiszabható súlyos szankcióra figyelemmel a férfi esetében fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, melyet nem ellensúlyoznak személyi körülményei. Tartani kell továbbá attól is, hogy szabadlábon hagyása esetén a bizonyítást veszélyeztetné, valamint életvitelére tekintettel megalapozottan feltehető, hogy újabb, szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követne el. Mindezen okokat mérlegelve a járásbíróság június 7-ig elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

A végzés végleges. 

Hirdetés
Hirdetés