Hirdetés

Hirdetés

Teljesen elvesztette a fejét a volt DVTK-légiós + Videó!

2018.09.10. 13:06

Teljesen elvesztette a fejét a volt DVTK-légiós + Videó!
Garett Clarke (szemben) akcióban. Sokat elárul, hogy a nevét beírva, több hasonló képet is kidob a Google... (Fotó: ECHL.com)

A magyar központú bajnokság fenegyereke Miskolcon is régi ismerős.

Hirdetés

Bizonyos jégkorongcsapatok – amennyiben az edzői filozófia igényli - előszeretettel alkalmaznak úgynevezett verőlegényeket. Ők nem a technikai tudásukkal, hanem a fizikai erejükkel, a keménységükkel próbálnak csapatuk hasznára válni. Hatalmas ütközésekkel félemlítik meg az ellenfél pengés játékosait, és természetesen az ökölpárbajoktól sem riadnak vissza.

Az Erste Ligában érdekelt Brassónak is van egy ilyen embere, a kanadai Garrett Clarke,

aki talán a legkevésbé kedvelt játékosa az egész bajnokságnak. Már korábban is számos eltiltást kapott a túlzott keménységéért, és ezúttal is botrányosan kezdte szezont.

A Brassó a Gyergyószentmiklós otthonában vendégeskedett román bajnokin, amelyen egy durva jelenet borzolta az idegeket. A brassói Clarke brutális ütközése következtében a hazai Barabás László a jégen maradt. A bírók először nem ítéltek kiállítást, de felmérve a helyzet súlyosságát, jelesül azt, hogy bár a hoki kemény sport, első számú és legfontosabb szempont a biztonság és a játékosok védelme, a fejsérülések és agyrázkódások elkerülése, csak kiküldték a büntetőpadra a kanadait,

aki ezt nem tudta feldolgozni, és látványos tombolásba kezdett.

A meccset (amelyen egyébként 3-2-re nyertek a hazai gyergyószentmiklósiak) közvetítő riporter egyenesen pszichiátriai kezelést javasolt a magából teljesen kivetkőző kanadainak, aki korábban Debrecenben is többször kihúzta a gyufát a közönségnél és bíróknál. 

Ezt látni kell!

ámokfutójégkorong

Hirdetés

Hirdetés