Hirdetés

Hirdetés

Sokan kíváncsiak a miskolciakra Debrecenben

2019.09.03. 15:11

Sokan kíváncsiak a miskolciakra Debrecenben
Mi lesz itt a tétmeccseken? (Fotó: Cívishír)

A miskolciakat fogadják a hajdúságiak, nagy az érdeklődés.

Hirdetés

Rég látott, kiváló vendég érkezik szerda este a Debreceni Jégcsarnokba. A DEAC 18:30-tól a Tipsport Ligás, azaz a szlovák élvonalban induló miskolci alakulatot, a DVTK Jegesmedvék együttesét fogadja felkészülési találkozón. Mind a hazai, mind a vendégoldalon óriási az érdeklődés a két együttes közös meccse iránt, ezért érdemes időben elindulni – és megérkezni- a Derék utcára szeptember 4-én, figyelmeztet a DEAC honlapja.

Klubunk az előírásoknak megfelelően a vendégszurkolóknak 50, míg a debreceni jégkorong szimpatizánsok számára 450 helyet biztosít. A találkozó megtekintése díjtalan, ám a meccsre mindenki karszalagot kap a beléptetésnél. A DVTK Jegesmedvék hivatalos Facebook-oldala szerint a vendégszektorba szóló félszáz karszalag mindössze egy óra leforgása alatt gazdára talált, s nem lesz ez másként a hazai szurkolóknak fenntartott helyek tekintetében sem.

- olvasható a DEAC közleményében. A debreceni klub vezetése kéri a jégkorongcsapat drukkereit, hogy a mérkőzés kezdete előtt minimum félórával érkezzenek meg a Debreceni Jégcsarnokba. A beléptetés a hazai szektorokba érkezési sorrendben történik majd a 450 karszalag „erejéig”.

jégkorongDEAC

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés