Hirdetés

Hirdetés

Teljes a szakmai stáb Miskolcon

2020.07.14. 16:25

Teljes a szakmai stáb Miskolcon
Balról: Orosz Szilveszter, Farkas Tamás és Strenk Hunor (Fotó: dvtk.eu)

Mindenki meghosszabbította szerződését.

Hirdetés

Farkas Tamás, Strenk Hunor és Orosz Szilveszter is folytatja a Miskolcon megkezdett munkát és a következő szezonban is a DVTK Jegesmedvék szakmai stábjának tagjai lesznek. A kapusedző, a másodedző és az erőnléti edző is meghosszabbította szerződését a klubbal, írja a DVTK honlapja.

Farkas Tamás 2016-ban érkezett a DVTK Jegesmedvékhez, munkájának köszönhetően a kapusok látványos fejlődésen mentek keresztül a klub valamennyi korosztályában. A 44 esztendős kapusedző - aki a magyar jégkorong válogatottnál is ellátja a kapusedői feladatokat - meghosszabbította szerződését, így a 2020/2021-es szezonban is ő fog felelni a felnőtt és az utánpótlás csapatok kapusaiért. 

Strenk Hunor edzői karrierjét Dunaújvárosban kezdte, majd az Erste Ligás Corona Brasov kispadjáról érkezett Miskolcra 2018-ban. A két Tipsport Ligás idény alatt Glen Hanlon és Marcel Rodman munkáját segítette, a következő idényben pedig Dave Allison mellett fog felelni a felnőtt csapat felkészítéséért. A 29 esztendős edző - az előző idényhez hasonlóan - a következő évadban is fontos szerepet fog betölteni az utánpótlás korú játékosok egyéni képzésében is.

Orosz Szilveszter saját nevelésű játékosként, végig járva az összes utánpótlás korosztályt 2009-ben a felnőtt csapat tagja lett. Több évig erősítette a csapatot játékosként, majd aktív pályafutása után erőnléti edzőként kezdett dolgozni a klubban. 2016 óta a felnőtt csapat száraz felkészülését is ő koordinálja, így a jelenleg zajló nyári munka is az ő felügyelete alatt zajlik.

 

DVTKjégkorongDVTK Jegesmedvék

Hirdetés

Hirdetés