Hirdetés

Hirdetés

Súlyos sérülés: kiütötte a játékvezetőt az újpesti csatár + VIDEÓ!

2021.01.29. 14:02

Súlyos sérülés: kiütötte a játékvezetőt az újpesti csatár + VIDEÓ!
Berger Ákos (Fotó: ersteliga.hu)

Vizsgálják az esetet.

Hirdetés

Az UTE–FTC-Telekom jégkorong Erste Liga-mérkőzés első harmadának elején Szabad Kevin, az újpestiek csatára hátulról leütközte Berger Ákos játékvezetőt. Társa, Babic Vladimir azonnal félbeszakította a játékot, az orvosi stáb a játékvezető segítségére sietett. Berger Ákos nem tudta folytatni a munkát, hosszú ápolás után hordágyon vitték le, majd kórházba szállították. A játékvezetőt a honvédkórházban alaposan megvizsgálták és ellátták, majd péntek reggel hazaengedték.

"Súlyos agyrázkódásom van, de szerencsére nincs törésem, a koponya CT negatív lett, komoly problémát nem mutatott. Sajnos jelenleg is kettős látással küzdök, és nem vagyok túl jól. De azt mondták az orvosok, egy-két nap, és remélhetőleg elmúlik. A fényt kerülöm, a sötét szobában fekszem és pihenek. Néhány hétig biztosan nem végezhetek semmilyen sporttevékenységet, de remélem, hogy hamar felépülök, és az Erste Liga márciusi rájátszására visszatérhetek a jégre

– nyilatkozta Berger Ákos, akinek az ápolása miatt negyedórás csúszással folytatták és végigjátszották a fővárosi rangadót, az FTC  hosszabbításban nyert 3-2-re a Megyeri úton. Szabad Kevin megmozdulását vizsgálja az Erste Liga fegyelmi bizottsága, írja az liga honlapja.

ftcÚjpestErste Liga

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés