Hirdetés

Hirdetés

X-Faktor: Kárpátaljáról igazolt új mentort az RTL Klub

2022.05.05. 14:01

X-Faktor: Kárpátaljáról igazolt új mentort az RTL Klub
Herczeg Erika (Fotó. Cosmopolian)

Hamarosan itthon is nagy sztár lehet.

Hirdetés

Herceg Erika lesz az X-Faktor 2022-es évadának új mentora. Az énekesnőt itthon valószínűleg kevesen ismerik, pedig Magyarországtól keletebbre nagyon népszerű a VIA Gra nevű lánycsapat frontembereként. A kárpátaljai születésű magyar énekesnő épp az X-Faktor mentorcastingjára készült, amikor kitört a háború. Azt tervezi, hogy ha lehet, akkor hosszú távon maradna Magyarországon - írja a Telex.

Herceg egészen váratlan karriert futott be ahhoz képest, hogy egy 2000 fős kis kárpátaljai faluból, Kisdobronyból jött. Beregszászon járt főiskolára, utána költözött az akkori barátjával Kijevbe úgy, hogy magyar anyanyelvén kívül nem beszélt más nyelvet. Kijevben modellkedni kezdett, majd 5000 jelentkező közül – egyedüli magyar indulóként – bekerült egy tehetségkutató/valoságshow-ba, ahol a jövő lánycsapatát építették. A VIA Gra (bizonyos országokban Nu Virgosként ismertek) a 2000-es évek eleje óta népszerű lánycsapatnak számít a keleti blokkban. Herceg Erika 2020-ig volt tagja.

Keleten több országban is felismerik az utcán, de ő mindig is arra vágyott, hogy Magyarországon ismerjék. Mióta Budapesten él, csak az ukrajnai menekültek szólítják le az utcán, a magyar embereknek még fogalma sincs, kicsoda ő - mondta el a Telexnek.


IDE VÁG!


 

zeneRTL Klubx faktor

Hirdetés

Hirdetés