Hirdetés

Hirdetés

Nem tudta legyőzni a Mezőkövesdet a Fehérvár

MTI

2019.10.19. 19:19

Nem tudta legyőzni a Mezőkövesdet a Fehérvár
A szurkolók is elégedettek lehetnek (Fotó: Mezőkövesd Zsóry Sportegyesület / Facebook)

Egy pont megvan a listavezetővel szemben.

Hirdetés

Az éllovas MOL Fehérvár gól nélküli döntetlent játszott közvetlen üldözőjével Mezőkövesden a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójában.

A székesfehérvári csapat az egy ponttal is az élen maradt, a hazai együttes azonban hátrébb csúszhat az esti zárómérkőzés eredményétől függően.

Időnként jó játékot láthatott a közönség az első félidőben. A Mezőkövesd kezdett bátrabban, de azután a Fehérvár átvette az irányítást. A játékrész közepén nagy nyomás alá helyezte a hazai együttest, amely egy darabig át sem tudott jönni a félpályán. A végén azonban így is akadt helyzete.

A szünet után hasonlóan folytatódott a mérkőzés, a két csapat sokáig nem vállalt fel nagy kockázatot, inkább arra ügyelt, hogy az ellenfél ne kerüljön helyzetbe. A hajrára felpörögtek az események, de akkor már sok volt a szabálytalanság, a reklamálás, emiatt „potyogtak” a sárga lapok, gól viszont nem született.

OTP Bank Liga, 9. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC-MOL Fehérvár FC 0-0
Mezőkövesd, 2642 néző, v.: Farkas
Sárga lap: Cseri (50.), Berecz (76.), Nagy D. (78.), illetve Milanov (54.), Futács (72.), Hangya (77.), Petrjak (82.), Nikolov (84.)
Mezőkövesd: Szappanos – Farkas D., Neszterov (Pillár, 44.), Katanec, Silye – Berecz, Karnyicki – Pekár, Cseri (Vajda, 83.), Molnár G. (Nagy D., 74.) – Zivzivadze
Fehérvár: Kovácsik – Nego, Rus, Musliu, Hangya – Nikolov, Elek – Kovács I. (Pantic, 71.), Milanov (Futács, 60.), Petrjak (Zsóri, 86.) – Hodzic
labdarúgásMezőkövesd

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés