Hirdetés

Hirdetés

Dzsudzsák elmondta, hogyan került legendák közé

2022.12.18. 11:21

Dzsudzsák elmondta, hogyan került legendák közé
Dzsudzsák Balázs itt éppen Kevin Kurányi, Francesco Totti és Wesley Snejder társaságában (Fotó: Dzsudzsák Balázs/Instagram)

A legendák között élvezi a világbajnokság hajráját.

Hirdetés

Dzsudzsák Balázs másfél millió követője igencsak jól szórakozhatott az Instagramon, hiszen a DVSC csapatkapitánya nem mindennapi fotókat osztott meg az elmúlt két hétben. A katari labdarúgó-világbajnokság helyszínén tartózkodó magyar futballistát többek között olyan sztárokkal kapták lencsevégre, mint Francesco Totti, Luis Figo, Claude Makelele, Didier Drogba vagy Robbie Keane. A 109-szeres magyar válogatott csúcstartó Katarban Csisztu Zsuzsának adott interjút, amely a Mandineren jelent meg, és ebben beszélt a sztárokhoz fűződő kapcsolatáról is. Ismert, pályafutása során - többek között - a brazil Roberto Carlos, a kameruni Samuel Eto'o vagy a német Kevin Kurányi is csapattársa volt. 

Amikor indultunk a Legendák meccsére (ez a Legend’s Cup, a FIFA szervezésében a világbajnokság alatt zajló, egykori legendák meghívásával zajló minitorna), ültünk ott Kevin Kurányival és leballagott a lobbiba Roberto Carlos, aki odaszólt nekem, hogy „ugyanaz ám a számom még mindig!” és szó szerint számon kérte, hogy miért nem hívom fel

– mondta nevetve Csisztu Zsuzsának, majd így folytatta:

Így aztán együtt buszoztunk a stadionba és vissza, végig beszéltük az úton, és ott pedig Samuel Eto-val találkoztunk és beszélgettünk egy jót. És tudod, fantasztikus érzés, hogy nem csak tudják a nevem, de úgy érzem, hogy a világ legjobb játékosai befogadtak. És 5-6-7 év elteltével is tudnak hova tenni, és van miről beszélgetnünk, és az sem titok, remélem előbb-utóbb én is meghívót kapok ebbe a nagyszerű és legendás társaságba.

Dzsudzsák kifejtette: a legendák között nem az anyagiak, nem a hőzöngés, nem a kapcsolatok számítanak, és csak akkor vesznek komolyan, ha az ember letett valamit az asztalra. 


IDE VÁG!


 

labdarúgásdvscDzsudzsák BalázsKatar 2022

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés