Hirdetés

Hirdetés

Egygólos diósgyőri vereség a cseh élvonalbeli ellenféltől

dvtk.hu

2023.01.16. 19:27

Egygólos diósgyőri vereség a cseh élvonalbeli ellenféltől
(Fotó: dvtk.hu)

A tréner szerint hasznos edzőmeccset vívtak.

Hirdetés

Második felkészülési mérkőzését játszotta a DVTK a téli edzőtáborban a cseh élvonalban szereplő Jablonec ellen. A DVTK-ban ezúttal két kapus és 20 mezőnyjátékos kapott játéklehetőséget.

Felkészülési mérkőzés
FK Jablonec - Diósgyőri VTK 1-0 (1-0)
Marbella, Dama de Noches, 20 néző. Játékvezető: Lorena del Mar Trujillano Gallardo (Adrian Peña Gonzaélez, Alejandro Romero Llamas)
DVTK 62. percig: Branislav Danilović - Csirmaz István, Szatmári Csaba, Bárdos Bence, Bokros Szilárd - Lőrinczy Attila, Bényei Ágoston, Bertus Lajos - Gera Dániel (Jurek Gábor, 50., Caio Da Cruz, Lukács Dániel. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.
DVTK 62. perctől: Bánhegyi Bogdán - Farkas Dániel, Viczián Ádám, Szűcs Kornél, Medgyes Sinan - Koman Vladimir, Cseke Benjámin, Radics Márton - Jeremie Obounet, Könyves Norbert, Jurek Gábor. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.
Gólszerző: Daniel Souček (1-0) a 19. percben.

Meterszemmel

Kuznyecov Szergej: - Több szempontból is hasznos mérkőzést játszottunk. Továbbra is a felkészülési időszakban járunk, és ez a találkozó sok információt adott. Ezeket fel kell dolgozni, és meg kell találni a helyes megoldást. Azon kívül, hogy vereséget szenvedtünk, több jelenet sem tetszett, egyáltalán nem voltam elégedett. A srácoknak is elmondtam a szünetben, hogy ennél többet tudnak, ettől többet várok el tőlük. Akik a második félidőben játszottak, azok nagyon motiváltan álltak be, és ugyan nem nagy helyzeteket dolgoztak ki, de akadt pár lehetőségünk, amiből gólt szerezhettünk volna. 
Most igyekszünk minél hamarabb megérteni, hogy miért fordultak elő ezek a hibák - miért játszottunk kissé lassabban, kissé tompábban -, és utána kijavítani őket.

labdarúgásDVTKfelkészülés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés