Hirdetés

Hirdetés

Ötöt rúgott a Diósgyőr

dvtk.eu

2023.03.19. 17:06

Ötöt rúgott a Diósgyőr
Fotó: dvtk.eu

Újra a tabella élén a DVTK.

Hirdetés

A DVTK gólparádét rendezett, az MTK pedig pontokat veszített, így ismét a Diósgyőr vezeti a tabellát. A Merkantil Bank Liga 28. fordulójában a DVTK hazai pályán játszott a Szentlőrinc ellen. Az első félidőben néhány perc kivételével a vendégek térfelén zajlott a játék, és Cseke Benjámin távoli lövésével a piros-fehérek szereztek vezetést.

A szünet után gyorsan megduplázták előnyüket a Testgyakorlók, Lukács Dániel váltotta gólra az ellene elkövetett szabálytalanságért megítélt büntetőt. Az 59. percben megfogyatkozott a vendégcsapat egy teljesen jogos kiállítást követően, és innentől kezdve már csak a győzelem különbsége maradt kérdéses. Bárdos Bence és Szatmári Csaba fejjel, Lőrinczy Attila lábbal szerzett gólt, végül közvetlenül a lefújás előtt büntetőből kozmetikáztak az eredményen a vendégek.

Labdarúgó NB II., 28. forduló: 
Diósgyőri VTK - Szentlőrinc SE 5-1 (1-0)
Miskolc, DVTK Stadion, 2678 néző. Játékvezető: Hanyecz Bence (Rózsa Dávid, Ring Kevin).
DVTK: Senkó Zsombor - Farkas Dániel, Szatmári Csaba, Bárdos Bence, Bokros Szilárd - Koman Vladimir, Holdampf Gergő, Cseke Benjámin - Jurek Gábor, Lukács Dániel, Medgyes Sinan. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.
Szentlőrinc: Bese Balázs - Török Kevin, Keresztes Bence, Nagy Zsombor, Farkas Marcell - Ognjen Radošević, Havas Attila - László Dávid, Daróczi Zoltán, Erdélyi Botond - Alban Taipi. Vezetőedző: Domján Attila.
Csere: Török Kevin helyett Papp G. Benedek és Ognjen Radošević helyett Rétyi Róbert a 46., Alban Taipi helyett Miroslav Grumić az 58., Daróczi Zoltán helyett Kiss-Szemán Péter a 61., Koman Vladimir helyett Lőrinczy Attila és Medgyes Sinan helyett Jérémie Obounet a 69., Keresztes Bence helyett Tamás László a 73., Jurek Gábor helyett Vincze Dániel és Cseke Benjámin helyett Bertus Lajos a 80. percben.
Sárga lap: Keresztes Bence a 25., Erdélyi Botond a 29., Havas Attila a 67. percben.
Piros lap: Erdélyi Botond az 59. percben.
Gólszerző: Cseke Benjámin (1-0) a 29., Lukács Dániel (2-0, 11-esből) a 47., Bárdos Bence (3-0) a 67., Szatmári Csaba (4-0) a 76., Lőrinczy Attila (5-0) a 86., László Dávid (5-1, 11-esből) a 90+3. percben.
labdarúgásDVTKDiósgyőrNB II.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés