Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elkezdi a felkészülést a Vegyész

| 2021. 07. 30. | 20:47:00
A kazincbarcikai röplabdások mozgalmas szezon előtt állnak.
Elkezdi a felkészülést a Vegyész
Hirdetés
Hirdetés

Augusztus 2-án, 16 órakor kezdi meg az új idényre való felkészülést a Vegyész RC Kazincbarcika férfi csapata. Toronyai Miklós vezetőedző augusztusban 21 játékosra számít, a létszámban kilenc utánpótláskorú röplabdázó is szerepel. A férfi röplabda Extraligában szereplő, valamint a nemzetközi kupaporondra (Challenge Kupa) is készülő csapat számára a bajnokság október közepén, a Challenge Kupa november derekán indul -–előbbi Kaposváron, utóbbi Ausztriában a VRCK számára.

Toronyai és a szakmai stáb először hétfőn tart eligazítást a játékosoknak, néhány felmérés fog még a bemelegítést követően szerepelni az aznapi programban. Az érdemi munka másnap, kedd délelőtt kezdődik, amikor is Juhász Péterék a konditeremben találkoznak, majd délután már a labda is elő fog kerülni – augusztus túlnyomó részében azonban az állóképesség, erőnlét maximális visszaszerzésén a lesz a hangsúly.

Toronyai 21 játékosnak küldött meghívót az első edzésre, közülük kilencen még utánpótláskorúak. Igazoltan két utánpótláskorú játékos hiányozni fog, ők később csatlakoznak a többiekhez.

A névsor

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés