Tokaji marad a miskolci Jegesmedvék edzője

dvtk.eu

2021.05.12. 10:59

Tokaji marad a miskolci Jegesmedvék edzője
Tokaji Viktor (Fotó: dvtk.eu)

Miskolcon három év alatt sikeres csapatot akarnak felépíteni.

Hirdetés

Hirdetés

Folytatja a január végén megkezdett munkát a DVTK Jegesmedvéknél Tokaji Viktor. A 44 esztendős vezetőedző hosszútávú, hároméves szerződést írt alá a klubbal - írják a DVTK honlapján.

A fiatalítás elsődleges cél, pláne úgy, hogy az U21-es csapatunk megnyerte a bajnokságot, ami egy óriási fegyvertény. Mi ezekből a fiatalokból szeretnénk meríteni, a következő három szezonra és szeretnénk, hogy egy jó perspektíva lehessen a fiatalok számára a felnőtt csapatba kerülés - nyilatkozta Tokaji Viktor, a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője, aki hozzátette: -  természetesen már elkezdődött az érdemi munka, az új csapatnak az építése és az edzői stábnak az építése. Jelenleg tesztekkel és szárazföldi gyakorlatokkal készülünk a következő szezonra.

- Egy közös úton szeretnénk továbbmenni, ezért úgy döntöttünk, hogy vágjunk bele ebbe a projektbe. Az előző szezonban itt töltött két hónapom tetszett, szimpatikus volt a közeg - jegyezte meg.

- A klubunknak abba az irányba kell továbbmenni, ahol magas szinten lehetőséget biztosítunk fiatal magyar edzőknek – mondta Egri István, a DVTK Jegesmedvék Elnöke. Megjegyezte: "Viktor több szempontból is megfelelő nekünk. Ismeri a ligát, ismeri a klubunkat, dolgozott az utánpótlásban és jelenleg is tagja az U18-as válogatott stábjának, tehát ismeri a tehetséges magyar játékosokat. Továbbá egy olyan személyiség, aki rendkívül sok energiát fektet a munkájába."

Az elnök kiemelte: a hároméves szerződés is azt mutatja, hogy hosszabb távon gondolkoznak és három év alatt szeretnének felépíteni egy olyan csapatot, ami sikeres lehet, valamint a csapatban szereplő játékosok megfelelő rutint tudnak szerezni és ki tudják bontakoztatni a tehetségüket.
DVTK Jegesmedvék

Leader3

Szóljon hozzá!

Hirdetés