Hirdetés

Hirdetés

Micsoda test! Fucsovics izmain legelteti szemét a fél világ

2023.01.19. 14:12

Micsoda test! Fucsovics izmain legelteti szemét a fél világ
Fucsovics Márton öröme (Fotó: Eurosport)

A magyar teniszező győzelmi ünneplése járja be a világhálót

Hirdetés

Ha az Australian Open fitneszverseny lenne, egészen biztosan a nyíregyházi Fucsovics Márton nyerne. Ezt bizonyította be az első fordulóban az argentin Coria ellen aratott győzelme után, amikor a pólóját letépve tombolta ki magát.

A jelenetről készült felvétel gyorsan bejárta a világhálót, de nemcsak a különböző közösségi portálokon futott nagyot, hanem komolyan sajtóorgánumok is foglalkoztak vele, kiemelve, hogy a magyar legénynek tökéletes alkata van, és még Hulksovicsnak is elnevezték az izmos képregényhős után. Fucsovics mindenesetre most ismertebb lett világszerte, mint amikor kétszer is nyolcaddöntőt játszott Roger Federer ellen Melbourne-ben, vagy amikor Top 50-es pozíciót foglalt el a világranglistán.

Az Australian Open azonban nem fitneszverseny, hanem az év első Grand Slam-tornája teniszben, így továbbra is a magyar legény jó szerváira, tenyereseire és fonákjaira van szükség. A harmadik fordulóban, vagyis a legjobb 32 között a nyíregyházi ász a 15. kiemelt Jannik Sinnerrel találkozik.

 

teniszFucsovics Márton

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés