Hirdetés

Hirdetés

A legnépszerűbb sportfogadási piacok

borsodihir.hu

2023.09.13. 08:31

A legnépszerűbb sportfogadási piacok
A kép illusztráció

Mire fogadjunk?

Hirdetés

A sportfogadás világszerte hatalmas népszerűségnek örvend, ugyanis sokak számára nem csupán egy izgalmas szórakozási forma, hanem potenciális pénzszerzési lehetőség is. A sportfogadási oldalak számos lehetőséget, sportfogadási formát és fogadási piacot kínálnak a sport iránt érdeklődőknek. Éppen ezért, kezdőként nem a legegyszerűbb  kiválasztani a nekünk legkedvezőbbet. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy mik a legnépszerűbb sportfogadási piacok és fogadási típusok. Illetve, melyek a legnépszerűbb sportágak Magyarországon.

Talán senkit nem lep meg, hogy mint a világ minden táján, Magyarországon is a futball a legnépszerűbb sport. Ez a sportág kapja itthon a legnagyobb figyelmet és támogatottságot, illetve a sportfogadási irodákban is nagy piacot képviselnek. A foci egyik fő előnye, hogy szinte az egész évben kerülnek megrendezésre bajnokságok, illetve meccsek. A fogadási típusokat illetően, több fajta fogadás közül választhatunk egyszerűbbet, mint pl.: a mérkőzés végeredményének a megtippelése, de akár lehet specifikusabb is, mint a sárga lapok számára való fogadás vagy a gólszerző versenyzők megtippelése. 

A szintén nagy népszerűségnek örvendő kosárlabda fogadás, számos izgalmat tartogat számunkra. A fogadási piacokat illetően, azonban hasonló fogadási piacok érhetőek el. A focihoz képest  ugyan kevésbé számít népszerű sportnak itthon, a Bajnokok Ligája  és az Euroliga miatt itthon is sokan rajonganak a sportágért. A legnépszerűbb sportfogadások közé tartozik a pontok összegére való fogadás. Ebben a fogadási típusban azt kell helyesen megtippelni, hogy a mérkőzés során a két csapat összesen hány pontot fog szerezni. A fogadás akkor lesz sikeres, azaz nyertes, ha a fogadó helyesen tippelte meg az eredményt vagy az eredmény meghaladja a fogadási határt. A kosárlabda fogadás során további számos fogadási lehetőség közül választhatunk még pl.: fogadás a mérkőzés győztesre, az adott játékos pontszámára vagy a félidő eredménye.

Végső soron a legnépszerűbb sportok táborát erősíti a tenisz fogadás az itthoni piacon. Ennél a sportágnál, a fogadási típusok két részre oszthatóak, a mérkőzés fogadásokra és a szettek/szereplők fogadásokra. A mérkőzés fogadás lényege, hogy a fogadók eltalálják, hogy melyik játékos nyeri meg a teljes mérkőzést. A szettek/szereplők fogadásnál pedig az a fontos, hogy helyesen eltaláljuk, hogy egy adott szettet vagy szereplőt nyer-e egy adott mérkőzésen. Természetesen, ezen sportágon belül is vannak különlegesebb fogadási típusok pl.: győztes szerválások számára való fogadás vagy a mérkőzás időtartamára va.

A sportfogadási világ számos változatos sportfogadási ajánlatot  kínál az érdeklődők számára, azonban fontos, hogy felelősségteljesen játszunk és mindig csak annyi össeggel fogadjunk, amennyit megengedhetünk magunknak. Továbbá, az is esszenciális, hogy a fogadás megkezdése előtt áttanulmányozzuk, hogy az általunk kiválasztott iroda rendelkezik a megfelelő engedéllyel.

Hirdetés

Hirdetés