Hirdetés

Hirdetés

A bicikli nem játék! Életveszélyben a kiváló játékos

2013.08.02. 14:42

A debreceniek is jól ismerik, mert gyakran jár ide ellenfélként.

Hirdetés

Kerékpárjával megcsúszott, leesett járművéről, és életveszélyes sérülést szenvedett Vargyas László. Az egykori jégkorongozó, az Acélbikák hajdani csapatkapitánya csütörtök reggel szenvedett balesetet – értesült a Dunaújváros Online.

„Az elsődleges adatok szerint reggel egy kerékpáros hajtott le a domboldalról a Szilárd Leó úton, ám eddig ismeretlen okból megcsúszott, elvesztette uralmát a kétkerekű felett, és elesett. A kerékpár ezt követően csapódott egy szemből szabályosan közlekedő Opel Astrának, ám a kerékpáros vizsgálataink szerint nem ütközött a gépjárművel. A kétkerekűt valóban egy volt jégkorongos kiválóság hajtotta, akit súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba” – mondta a rendőrségi szóvivő.

Vargyas László a Dunaújvárosi Kohász első „aranycsapatának” tagjaként írta be nevét a város sporttörténelmébe: a székelyföldi játékos Kercsó Árpád csábítására választotta Dunaújvárost, itt vált belőle többszörös magyar bajnok és Magyar Kupa-győztes hátvéd, aki többször erősítette Románia jégkorong-válogatottjának keretét is. Amatőrként, levezetés gyanánt immár a jégkorong OB I/B-ben szereplő újvárosi gárdát erősíti, és többször járt ellenfélként Debrecenben is!

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés