Hirdetés

Hirdetés

Debrecenbe jön a Fradi és az Újpest!

2014.02.19. 10:09

Debrecenbe jön a Fradi és az Újpest!

Ez nem foci, hanem egy kemény ütős játék!

Hirdetés

Hét csapat nevezett a jégkorong Borsodi Magyar Kupára, amelynek négyes döntőjére március végén kerül sor Miskolcon. Örömteli a hajdúsági sportbarátok számára, hogy a DHK is ott van a mezőnyben! A debreceniek a MOL-ligárakészülnek, a tervek szerint ősztől már a közép-kelet-európai bajnokságban szerepelnek, s mivel a most zajló szezonban felnőtt bajnokságban nem indítottak csapatot, az MK-selejtezői minden bizonnyal jó erőfelmérő lesz.

A magyar szövetség szerdai bejelentése szerint a címvédő Sapa Fehérvár AV19 és a házigazda Miskolci Jegesmedvék mellett a Dab.Docler, a Debrecen, a Ferencváros, az UTE és a Vasas jelentkezett az MK-ra. A fehérváriak és a miskolciak kiemeltek, és az lesz a Dunaújváros is, ha bejut a Mol Liga döntőjébe. Ennek függvényében a selejtezőből egy vagy két gárda jut tovább.

A selejtezőben a debreceniek a Ferencvárossal, az Újpesttel és a Vasassal csapnak össze körmérkőzéses formában, ha döntenek a mérkőzések időpontjáról, megírjuk! A március 28-29-30-i négyes döntőben körmérkőzések lesznek. A kupagyőztes 1 millió, a második 500 ezer, a harmadik 250 ezer, a negyedik 155 ezer forint pénzdíjban részesül.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés