Hirdetés

Hirdetés

Debreceniek, ha Budapesten jártok...

2013.12.10. 15:29

Debreceniek, ha Budapesten jártok...

A Winter Classic nem csak a tengerentúlon nagy buli.

Hirdetés

A Sapa Fehérvár AV19 hokicsapatának két osztrák bajnoki mérkőzése, valamint egy Mol-ligás rangadó lesz a három csúcseseménye a Városligeti Műjégpályán pénteken kezdődő Mol Karácsonyi Hoki Buli elnevezésű, háromnapos jégkorongfesztiválnak. A fehérváriak pénteken 19.15-től az osztrák bajnokság jelenlegi listavezetőjét, a Red Bull Salzburgot, vasárnap 17.50-től pedig a Klagenfurtot fogadják. Szombaton, 18.30-tól a Dab.Docler a Miskolci Jegesmedvékkel találkozik a Mol Liga keretében. Az utóbbi két napon utánpótlástornák, öregfiúk-, All Star- és női találkozók színesítik a programot.

Kangyal Balázs, a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) sportigazgatója elmondta, hogy a Winter Classicnak is nevezett eseményre készült mobil lelátó már áll a Városligetben, amelyen több mint 4 ezer néző elhelyezésére lesz lehetőség. Hozzátette: jelenleg a hang- és fénytechnika szerelése zajlik, s reméli, hogy a hétvégén az eső elkerüli a fővárost, és kitűnő lesz a hangulat a Műjégpályán. A sportigazgató szerint a jegyek szépen fogynak, de azért még lehet belépőket vásárolni a Ticket Expressnél, a jegyed.hu honlapon és majd a helyszínen is. A bérletek 3 ezer és 7 ezer forintba kerülnek az eseményre.

Magyarországon legutóbb 2009-ben rendeztek szabadtéri hokimérkőzést, akkor a Kisstadionban a Ferencváros és az Újpest játszott több ezer néző előtt.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés