Hirdetés

Debrecenben már elkezdődött a vb

2014.05.27. 17:39

Debrecenben már elkezdődött a vb

A nyitányon „a horvátok” leverték a „brazilokat”!

Hirdetés

Hirdetés

A Debreceni Egyetemen már elkezdődik a foci-vb: Horvátország 4-2-re verte Brazíliát, Spanyolország 7-1-re kikapott Hollandiától. A döntő szerdán este lesz.

Három héttel a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság kezdete előtt nagyszabású futballfesztivál kezdődött az Egyetemi Sporttelep műfüves pályáján. Az eseményen az intézmény több száz hallgatója és dolgozója vesz részt, a csapatok egy-egy a brazíliai vb-re kijutó válogatottat képviselnek, és annak a nemzetnek a színeiben lépnek pályára. A mérkőzéseken az intézmény falain belül képzett játékvezetők fújják a sípot, így lesz olyan, aki gyakorlati jegyet is kap majd a találkozóját követően.

Az első játéknapon az A csoportban Horvátország 4-2-re legyőzte Brazíliát, Mexikó pedig 5-0-ra verte Kamerunt. A B csoportban Spanyolország 7-1-re kikapott Hollandiától, majd Chile is átgázoltak rajtuk, ezen a meccsen 7-2 lett a végeredmény. A C csoportot vezeti Japán, amely 8-1-re kiütötte Görögországot és 6-0-ra Kolumbiát. A D csoportban fej-fej mellett áll Anglia és Uruguay, mindkét csapat egy győzelemet és két döntetlent gyűjtött a három fordulóban.

Kedden este az E,F,G és H csoportok küzdelmeivel folytatódik a vb. Szerdán 18 órától kezdődnek a helyosztók, a bronzmérkőzést 20:45-től, a döntőt pedig 21:15-től rendezik meg az Egyetemi Sporttelep műfüves pályáján.

Az eseményről további információt a www.facebook.com/unidebsport oldalon lehet találni.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés