Hirdetés

Debreceni lányok, le a kalappal!

2014.12.17. 11:30

Debreceni lányok, le a kalappal!

Cél a bajnoki cím és a feljutás.

Hirdetés

Hirdetés

A DEAC női futsalcsapata 3-2-re nyert a ZTE-Göcsej otthonában az NB II-ben. Sólyom Attila tanítványai már az elején megszerezték a vezetést egy öngóllal, amely az egyetlen találat volt az első játékrészben. A fordulás után tovább folytatódott a szoros csata, de Dancs Rebeka révén megduplázta előnyét a DEAC. A Göcsej ezek után összeszedte magát és gyorsan válaszolt, majd ki is egyenlített. Hat perccel a találkozó végét jelző sípszó előtt viszont Radics Ágnes belőtte a győzelmet érő találatot. A debreceni futsalosoknál egy új játékos is debütált a mérkőzésen, Csiszár Henrietta, aki többszörös magyar női nagypályás válogatott. Ez a diadal azt jelentette, hogy a DEAC lett az ősz bajnoka az NB II-ben.

– Úgy gondolom, hogy minden esélyünk megvan a bajnokság megnyerésére és ezzel bebiztosítva az NBI-be kerülést. A csapat a kezdeti nehézségek után végre összeállt, nagyon jó a hangulat a pályán, és azon kívül is. A sorozatos győzelmek is jót tesznek, és bízom benne, hogy mire feljutunk, egy nagyon összeszokott, egységes csapatként tisztességesen helyt tudunk állni a legmagasabb osztályban is” – értékelte az őszi szezont Radics Ágnes, a debreceni futsalosok válogatott játékosa.

A DEAC legközelebb január 17-én lép pályára 11 órától a Veresegyház vendégeként.

ZTE-Göcsej-DEAC 2-3 (0-1)
ZTE-Göcsej: Kiss Emília – Horváth Kitti, Boda Patrícia, Németh Erika, Megyeri Boglárka, Orbán Szandra, Molnár Nikoletta, Puskás Nóra, Rózsás Rita. Vezetőedző: Szimán Bálint.
DEAC: Kósa Viktória – Radics Ágnes, Tóth Angelika, Dancs Rebeka, Csiszár Henrietta, Erdős Edina, Péter Vanda. Vezetőedző: Sólyom Attila.
Gól: Megyeri Boglárka, Molnár Nikoletta, illetve Boda Patrícia (öngól), Dancs Rebeka, Radics Ágnes.
 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés