Hirdetés

Szombattól Debrecenre figyel az ország

2014.12.26. 09:28

Szombattól Debrecenre figyel az ország

A legnagyobb futballtorna veszi kezdetét pikáns csatákkal.

Hirdetés

Hirdetés

A Real Team-kupán már az első nap brutálisan erős lesz, hogy a főszervezőt, Debreceni Pétert idézzük. A szombati nyitányon több olyan csapat is pályára lép a Hódosban, amelynek tagjai nem csak a karácsonyi lakmározások alkalmával felszedettt fölös dekákat szeretnék ledolgozni, hanem a végső sikerre törnek. Ilyen a Grand Casinóra keresztelt korábbi Füredi Söröző, amely a kispályán is pengés lokistákat vonultatja fel, vagy a másik korábbi győztes, az Ecuador alapjaira épülő, ám megfiatalított Sunland Szolárium és az NB II-es Balmazújváros csapatát képviselő Koroknai Autósiskola.

Mindhárom együttes komoly rangot vívott ki magának a Real Team-kupákon, és a fiúk ezúttal sem adnák alább. A torna erősségét jelzi, hogy egyikük számára sem garantált a továbbjutás! A csoportok első két helyezettje jut az egyenes kiesées szakaszba, és mint ahogyan korábban is láttunk nagy meglepetéseket a két ünnep között futballshow-n, úgy minden bizonnyal ezúttal is borul majd a papírforma egyes kvartettekben. Az erőviszonyok tulajdonképpen csak az első meccsek után körvonalazódnak, hiszen a nyílt nevezésnek köszönhetően a csapatok az utolsó órában is erősíthetnek.

A négy napon át tartó fociünnepen szombaton 10 órától inul útjára a labda, amikor két debreceni gárda, a DASE és a Chili Fitness esik egymásnak. A csatározások mindhárom selejtezős napon délelőtt tíztől este hétig tartanak, a keddi egyenes kieséses küzdelmek pedig reggel kilenctől este nyolcig szórakoztatják a nagyérdeműt.

Amint arról korábban beszámoltunk, idén először - indokoltan - belépőjegyet szednek a tornára, a selejtezőkért 500, az utolsó napért 1000 forintot kell fizetni. A döntőkre 2500 forintért ülőhelyet garantáló VIP-jegy váltható.

A csoportmeccsek részletes programja itt!

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés