Tovább menetel a debreceni hölgykoszorú

2015.01.19. 14:32

Tovább menetel a debreceni hölgykoszorú

Irány az elit, ehhez pedig nyerni kell.

Hirdetés

Győzelemmel nyitották a „tavaszt” a debreceni futsalos hölgyek. A DEAC csapata 5-1-es győzelmet aratott a Veresegyház VSK otthonában az NB II tavaszi nyitófordulójában, így őrzi első helyét a tabellán.

A találkozó igazi rangadónak számított, hiszen a hazaiak a tabella második helyéről várták az összecsapást. Már az első félidőben el akarta dönteni a pontok sorsát a DEAC, ésaz új szerzemény Csiszár Henrietta és a csapatkapitány Tóth Angelika találatával 2-0-ra vezetett. A fordulás után utóbbi megduplázta góljainak a számát, így egyre inkább eldőlni látszott a találkozó.

A Veresegyház azonban 5 perccel a vége előtt faragott hátrányán, a végén a kapus lehozásával is próbálkoztak, ám Radics Ágnes és Csiszár Henrietta az utolsó percben megadta nekik a kegyelmdöfést.

„Hajtós meccsen vagyunk túl, sajnos a helyzetkihasználásunk az első félidőben nagyon gyenge volt” – mondta Csiszár Henrietta, a DEAC játékosa. – „Sok helyzetet kihagytunk, ezáltal meccsben tartottuk ellenfelünket. Labdavesztésekből tudtak veszélyes helyzeteket kialakítani, de kapusunk remek védéseinek és a szerencsének is köszönhetjük, hogy nem tudtak szépíteni. A második félidőt gyors góllal kezdtük, nekünk egyre jobban megjött az „étvágyunk”, ellenfelünk pedig nem talált ellenszert a védekezésünkre. Levitték a kapust, de az emberelőnyüket nem tudták gólra váltani, mi pedig 2 szép kontrából növeltük góljaink számát” – értékelte a találkozót, a DEAC új szerzeménye.

Debreceni futsalosaink legközelebb január 24-én az MVFC Berettyóújfalut fogadják este hattól a Kecskeméti János Sportcsarnokban.

Veresegyház VSK-DEAC 1-5 (0-2)
Veresegyház: Nyárádi Bernadett – Mátyás Noémi, Nagy Barbara, Várkonyi Orsolya, Mogyorósi Zsuzsanna, Dohány Rita, Durkó Zita, Lengyel Zsanett, Szennai Adrienn, Olasz Laura. Vezetőedző: Tóth László
DEAC: Kósa Viktória – Radics Ágnes, Tóth Angelika, Csiszár Henrietta, Kota Gabriella, Dancs Rebeka, Erdős Edina, Barabás Éva. Vezetőedző: Sólyom Attila
Gól: Nagy Barbara, illetve Csiszár Henrietta (2), Tóth Angelika (2), Radics Ágnes.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés