Hirdetés

Hirdetés

A bunyósok is egy zsák pénzhez jutnak

2013.12.03. 14:58

A bunyósok is egy zsák pénzhez jutnak

Az a hír járja, hogy Debrecenbe és Szoboszlóra is rendesen jut a summából.

Hirdetés

Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke csütörtökön az Emberi Erőforrások Minisztériumában aláírta az ökölvívó sportág jövőjét jelentősen befolyásoló támogatási szerződést. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség már csak a pénz átutalását várja, ami az ígéretek szerint pár nap múlva megtörténik és elkezdődhet a fejlesztési tervek tényleges megvalósítása.

Amint arról korábban már beszámoltunk, a tervek szerint Debrecenben és Hajdúszoboszlón is komoly bázis kiépítését, illetve támogatását tervezik. A Magyar Ökölvívó-szövetség (MÖSZ) elnökségének döntése alapján a jövőben Debrecen régióközponti szerepet tölt be, segíti, összefogja a térség klubjainak munkáját. Hajdúszoboszlón pedig  a futballakadémiákéhoz hasonló működésű utánpótlásbázis létrehozását tervezik.

A kornány sportágfejlesztési koncepciójának 16 érintett sportága - az asztalitenisz, az evezés, a kajak-kenu, a kerékpársport, az ökölvívás, a röplabda, a vívás, valamint az atlétika, a birkózás, a cselgáncs, a korcsolyasport, az öttusa, a sportlövészet, a tenisz, a torna és az úszás -  az első ütemben, 2014 június végéig összesen 12,5 milliárd forintot kap.

Az ökölvívók 90. országos bajnokságának szerdától szombatig Győr ad otthont. A DVSC hét versenyzője tör babérokra!

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés