Hirdetés

Hirdetés

Csodát tettek a klinikán Szabó Ervinnel

2015.01.15. 15:35

Csodát tettek a klinikán Szabó Ervinnel

Kiengedték a kórházból a volt bokszolót, de a küzdelme még nem ért véget.

Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, Szabó Ervin, a DVSC bokszklub korábbi sokszoros korosztályos magyar bajnoka tavaly ősszel Ghánában súlyos közúti balesetet szenvedett. A 24 éves fiatalembert kalandos körülmények között szállították haza Debrecenbe, ahol több életmentő műtétet hajtottak végre rajta a belső szervek fokozott károsodása és az Afrikában történt félrediagnosztizálás, majd rosszul elvégzett beavatkozás miatt.

A napokban kiengedték Ervint a klinikáról, így otthon fogják tovább ápolni őt addig, amíg elkezdődik az egyik rehabilitációs intézetben a felépülésének egy újabb kemény, de reményteljes időszaka - adta hírül a dvscboxing.hu.

Szabó Sándor édesapa, a DVSC bokszklub elnöke elmondta, hogy ő és az egész család nagy köszönettel tartozik az orvosoknak és ápolóknak, illetve azoknak is, akik annak idején a véradásra való felhívásra szinte azonnal reagáltak, továbbá DEKOM-nak (a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportja), amely az elképesztő nehézségekkel dacolva hazahozta a fiát Afrikából.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés