Hirdetés

Hirdetés

Királycsináló lehet a debreceni közönség

2014.02.08. 09:58

Királycsináló lehet a debreceni közönség

Szupernehézsúlyban teremhet babér, de egy orosz testén keresztül!

Hirdetés

Még le sem játszották a döntőket, máris van egy hajdúsági aranyérem! A hajdúsámsoni Varga Miklós az elődöntők talán legjobb teljesítményét nyújtva, 3-0-ás pontozással legyőzte az orosz Gabil Mammedovot, s mivel a másik ágon Gálos Roland 2-1-re nyert a litván Elgisbas Skurbelis ellen, biztossá vált, hogy könnyűsúlyban magyar győztese lesz a viadalnak. Nem sokkal az elődöntők után aztán kiderült, hogy - az egyébként is jóval esélyesebb - Varga a kategória győztese, mivel Gálos kézfeje megsérült meccse közben, s olyannyira bedagadt, hogy Jákó Péter a verseny orvosa jelezte, ebben az állapotban biztosan nem léphet ringbe szombaton.


Varga (kékben) magabiztosan, látványosan győzte le orosz riválisát

A 11 magyar közül egyébként hét győzött az elődöntőben az 58. Bocskai István ökölvívó emlékversenyen, köztük a debreceni Bernáth István is! A DVSC óriása a belga (?) Nazarjant győzte le pontozással egy szikázó összecsapáson. Két menet után döntetlen volt az állás, és ezt jelezték a debreceni sarok felé. A mi fiúnk nagy hajrát indított, bevetett minden csibészséget, így fordította a maga javára a küzdelmet.


Bernáth Istvánnak (pirosban) szombaton a legjobb tudására lesz szükség  (Cívishír-fotók)

A debreceni legénynek a szombati fináléban a másik ágon győztes orosz lesz az ellenfele, aki valamivel kisebb a nála, de a belga-örménynél keményebb és technikásabb is. Bizony elkel majd Bernáthnak a közönség buzdítása!

Európa egyik legrangosabb amatőr viadalának fináléi 15.00-kor kezdődnek az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés