Hirdetés

Hirdetés

Minden jó, ha jó a vége: egy debreceni is a dobogó tetejére állhatott

2013.11.23. 18:12

Minden jó, ha jó a vége: egy debreceni is a dobogó tetejére állhatott

Nagy Tímea hetedik felnőtt bajnoki címét szerezte.

Hirdetés

Két  DVSC-s vívott döntőt a Hévízen megrendezett nő ökölvívó magyar bajnokságon, Fúró Virág az ifjúságiak között vereséget szenvedett, Nagy Tímea a felnőttek között azonban diadalmaskodott, és hetedszer állhatott a magyar bajnoki dobogó tetejére.

- Komoly meccs volt, ám éreztem, jól ment a boksz. Úgy láttam belülről, hogy minden menet az enyém volt, ráadásul ellenfelemet intették és számoltak is rá. Végül 2-1-re hoztak ki győztesként engem. Később megtudtuk, az 5 pontozóból 4 simán engem látott jobbnak, míg egy ikszre adta a mérkőzést, de a szabályok szerint két pontozó (sorsolás után) kiesik, s pont az maradt bent, aki döntetlent látott, s ez megosztott sikert eredményezett. Viszont a lényeg, hogy győztem, s ezzel hetedik felnőtt magyar bajnoki címemet szereztem meg, aminek nagyon örülök - idézi a világbajnoki bronzérmes sportolónőt a dvscboxing.hu.

A 2013-as Női Országos Bajnokság eredménye a DVSC szempontjából (junior, ifi és felnőtt):
1 arany (Nagy Tímea - felnőtt, 75 kg)
1 ezüst (Furó Virág - ifi 51 kg)
5 bronzot (Viski Ágnes, Imre Fanni - ifi, 48-48 kg, Vincze Henrietta - ifi, 54 kg, Kaszanyi Fanni - ifi, 75 kg, Rácz Irén - felnőtt, 60 kg) szerzett.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés