Hirdetés

Hirdetés

A gyenge románok elverték a bűngyenge magyarokat

2013.09.06. 21:43

A gyenge románok elverték a bűngyenge magyarokat

A debreceni ultrák az ilyen teljesítményre azt mondják: KURVA GYENGE!

Hirdetés

Simán kikapott a románok elleni sorsdöntő világbajnoki selejtezőn a magyarok válogatott, s ezzel minimálisra csökkent annak az esélye, hogy a pótselejtezőt érő második helyen végez a csoportban. Az Egervári-csapat Guzmics kapitális hibája miatt már az első percben hátrányba került, és ez megrendítő pofonként hatott a piros-fehér-zöldekre. Pintilii még az első félidőben növelte az előnyt egy bombagóllal, majd a meccs hajrájában Tanase biztosította be a hazaiak győzelmét. A magyar válogatott képtelen volt arra, hogy kidolgozzon egy épkézláb helyzetet, és az a legszomorúbb, hogy a harci szellem is hiányzott Dzsudzsákék játékából. Győzelmükkel a románok két ponttal megelőzték a mieinket a csoportban, és ha kedden a törökök ellen nem betliznek hazai pályán, akkor megszerezhetik a második helyet a csoportban.

Vb-selejtező
Románia-Magyarország 3-0 (2-0)
Bukarest, Nemzeti Stadion, 41 405 néző, v.:  Alberto Undiano Mallenco (spanyol)
gólszerzők: Marica (2.), Pintilii (31.), Tanase (88.)
sárga lap: Bourceanu (50.), illetve Korcsmár (14.), Lipták (45.), Vanczák (61.)
Románia: Tatarusanu - Matel, Goian, Chiriches, Rat - Bourceanu, Pintilii - Torje (Tanase, 58.), Stancu, Maxim (Popa, 64.) - Marica (Hoban, 79.)
Magyarország: Bogdán - Vanczák, Guzmics, Lipták, Kádár - Koman (Szabics, 85.), Korcsmár (Hajnal, 34.), Varga (Lovrencsics, 68.), Dzsudzsák - Szalai, Böde

Hirdetés

Hirdetés