Hirdetés

Hirdetés

A Loki vetélytársai is belehúztak az utolsó pillanatokban

2013.09.03. 08:45

Nem csak a Debrecen használta ki az utolsó perceket az átigazolási piacon.

Hirdetés

Ahogy arról beszámoltunk, a DVSC hétfő este, az átigazolási piac lezárása előtt jelentett be, hogy két éves szerződést kötött a Diósgyőrtől elküldött Seydivel. Nem voltak tétlenek a többiek sem, a Győr Rudolfra csapott le. A szintén Diósgyőrből száműzött játékos korábban a Lokiban is megfordult, sőt nálunk érte el legnagyobb sikereit. most a Győrért küzdhet, három évig lesz a Rába-partiak játékosa.

Nagy halat fogott ki a Fradi; a zöld-fehérek egyenesen a Real Madriból igazoltak, mégpedig a 26 éves David Mateost. Mateos 11 éves korától kezdve a Real Madridnál nevelkedett, és folyamatosan szerepet kapott a blancók korosztályos együtteseinél. Az első csapatban José Mourinho keze alatt a Bajnokok Ligájában, az Ajax elleni, 4–0-s sikerrel végződő összecsapáson mutatkozott be. A vezetőség Mourinho kezdeményezésére kötött profi szerződést a futballistával, aki a 2010–11-es szezonban Spanyol Kupát nyert a Reallal, egy évre rá az AEK Athénnal Görög Kupát – az athéni gárdát a szezon tavaszán erősítette kölcsönben. A 26 éves játékos néhány nappal ezelőtti, a Deportivo elleni felkészülési mérkőzésen is szerepelt – Pepe helyett állt be a királyiakhoz – írja az nso.hu.

A Videoton egyenesen Brazíliából igazolt; a jobb oldali védőként számításba vehető Thiago Ryan a Flumineseből igazolt a fehérváriakhoz. A DVTK is aktív volt a piacon, a diógyőriek leigazolták a védő Debreceni Andrást és az ecuadori Augusto Batioját, továbbá a Leicesterből hazatérő Futács Márkót, aki kölcsönbe érkezik Miskolcra.

Hirdetés

Hirdetés