Hirdetés

Hirdetés

Az Eiffel-torony tetején kérte meg a debreceni szépség kezét

2013.07.03. 14:37

Az Eiffel-torony tetején kérte meg a debreceni szépség kezét

Az új Loki-csatár Szűcs Gabriella vőlegénye volt. Két hónapig.

Hirdetés

Az új Loki-igazolás, Cristian Bud neve ismerősen csengett, mégpedig debreceni vonatkozásban, és a Google segítségével sikerült hamar kibogozni a szálakat! A futballistát a kolozsvári CFR játékosaként rövid, ám intenzív szerelmi kapcsolat kötötte össze Szűcs Gabriella debreceni nevelésű kézilabdázóval, aki akkor - 2010-ben - az Oltchim Valcea játékosa volt. A román bulvársajtó álompárként jegyezte őket.

Cristian Bud és Szűcs Gabriella a román Wikipédia szerint 2010 áprilisában ismerkedtek meg Nagybányán, Bud szülővárosában, a Valcea vendégjátéka alkalmával. A román Libertateának újságnak akkor a kézilabdázó úgy nyilatkozott, hogy a Valcea és Kolozsvár messze van egymástól, a szerelem áthidalja a távolságot, és Cristian remekül megérti magát a szüleivel, az édesapjával például non-stop a fociról beszélgetnek.

A szerelmespár 2010 júniusában romantikus vakációra utazott Párizsba, ahol Cristian eljegyzési gyűrűvel lepte meg kedvesét, méghozzá az Eiffel-torony tetején! „Szerelem volt első látásra, és elválaszthatatlanok vagyunk” – nyilatkozta Bud.

Kitűzték a lagzit, ám két hónap jegyben járás után váratlanul szakítottak. Az okokról egyik fél sem beszélt.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés